Sila klik link bawah...

Friday, January 11

Shopping Time

  

Inilah barang2 yang Nur beli di Popular City Square, Plaza Angsana dan di Dataran Bandaraya hari tu... Kiranya persiapan sebelum naik sekolah.... Stok pen merah kena ada... Tahun ni Nur jadi guru rumah sukan Jingga.. Sebab tu la beli baju warna oren. 


Salam buat semua.
Sekejap je dah habis minggu kedua persekolahan. Memang kalau hari sekolah tak sempat nak blogwalking blog rakan2. Kalau singgah pun tak sempat nak komen. Maaf ye.. Insya-Allah ada masa dan kesempatan Nur akan bertandang ke blog rakan2.

Nur ambil kesempatan ni untuk jawab komen2 dalam entri sebelum ni memandangkan line internet  yang agak tenat dan semput...

Kak Zurina : Nur takde motor la kak...
Mrs. Eady : Memang meriah dan bingit dengan deruman enjin motosikal yang berkuasa tinggi..
Saudara Azrin @ AkuBiomed : Saya tahu saudara Azrin mengidam nak beli satu kan...
Kak Zakie : Nur tak pandai la nak balas pantun akak tu... Memang kebanyakan tuan punya motosikal tu berbadan sasa... :)
Kak Aziela : Nur pun suka juga motor hitam tu... sebab tu ambil gambar close-up..
Fiza Rahman : Fiza nak bawak ke superbike tu... Nur tak berani... Suka tengok je..
Ayu @ Citarasa Rinduan : Patung kucing tu Nur dah beli 2 ekor di Pasar Borong Pandan (Dia boleh menari tau... cute dan comel.. ) Di Pasar Borong Pandan murah je RM20 seekor, tapi di Dataran Bandaraya mahal, RM30 seekor.
Kak Alongroz : Akak kalau datang JB beritahu Nur ye.. Nanti Nur bawa akak jalan2 tempat menarik di JB.
Donny Ien : Memang meriah.. Ramai sangat orang kerumun pemain bola sepak Johor 2013, saya tengok dari jauh je... Bandaraya JB dah banyak berubah.
Kak Sari @ Seri Kandi Tanah Jauhar dan Daddy Ziyyad : Serius... memang Nur pertama kali jejakkan kaki ke Dataran Bandaraya tu. Yongtaufu kat situ pun tak pernah cuba lagi walaupun dan bertahun2 duduk di JB.
RedRose : Kak Nur takde la rajin sangat nak berjalan ke event tu.. Kebetulan masa keluar hari tu ternampak ada event di Dataran Bandaraya tu, so apalagi pergi singgah sekejap..

Pada silent reader, terima kasih sebab sudi singgah dan baca entri dalam blog ni. Sekian wassalam.
 
 

10 comments:

  1. Novel sehangat asmara tu best x? Nak kena baca novel dulu la sblm tgk cternya :D

    ReplyDelete
  2. hahahaha..boleh tiru tips ni jawab komen buat entry..kekeke

    ReplyDelete
  3. Banyak juga barang yang dibeli tu. :)

    ReplyDelete
  4. sakan juga nur shopping tu..ada jgk ke rumah sukan jingga nur? first time dgr ni..

    ReplyDelete
  5. sibuknya hingga tak terucap... kan Nur, akak pun sama


    pen merah tu stok brapa bulan tu?

    ReplyDelete
  6. Wah persiapan awal telah dilakukan. Semangat mengetuai rumah sukan. :-)

    ReplyDelete
  7. byk nya mbeli dan mem belah..manasatu nk bg akak?...:)))))))))))

    ReplyDelete
  8. Banyaknya shopping. Suka novel aisya sofea.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...