Sila klik link bawah...

Friday, June 1

Special thanks to Kak UmmiRosma..


Ingat lagi entri Nur pagi tadi pasal bunga ni.

Terima kasih banyak buat sahabatku, Kak UmmiRosma kerana memberitahu nama bunga ini.
Persoalan dah pun terjawab..

Nama bunga ni Bunga Jepun atau nama saintifiknya Nerium oleander.

This card is just for you.. 
Hope you like it! 
Nanti ambil tau..



Thanks a lot sis for the info... :)


Di bawah ini ialah gambar daripada hasil pencarian di Google..


Credit picture : HERE

9 comments:

  1. Masya Allah...

    Thanks a lot my sweet blogging friend...

    Teruja jugak sampai Nur buat entry khas for me...

    *Love Always*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak UmmiRosma : Your welcome sis.. ;) Love you too..

      Delete
  2. akak memang suka tengok bunga2 kat sini..clear sungguh..boleh pinjam camera tak nur..hehe , gurau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sal ; Terima kasih sebab sudi bertandang ke blog ni setiap kali ada entri baru dan selalu tinggalkan komen.
      Pasal kamera tu.. Nur nanti takde la kamera la pulak.. Hehe. Nur tahu akak bergurau..

      Delete
    2. Kak Sal : isk.. Berapa banyak la daaaaa.. ;) (silap taip)..

      Delete
  3. Salam Yong,
    biasa jugak tengok bunga ni ditanam orang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Moh Kembara : Wslm kak.. Memang senang nak tanam pokok ni.

      Delete
  4. Nur ni peminat bunga rupa nya... Along pun minat... tengok2 jer tak tanam pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Alongroz : Memang minat kak.. Sama la dengan Nur, tanam pokok bunga memang tak pandai.. hehe..

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...