Sila klik link bawah...

Saturday, June 2

Today is My Birthday..



Salam buat semua,
Syukur ke hadrat Ilahi kerana hari ni Nur masih diberikan kesempatan untuk meneruskan hidup di muka bumi Allah. Moga Nur dapat menjadi insan yang lebih positif dan lebih baik lagi selepas ini.

Pada tahun 2012 ini Nur telah menerima hadiah yang cukup bermakna dari suami tersayang. Besar maknanya buat diri ini dan amat bersyukur dengan kesempatan menjadi tetamuNya. Terima kasih tidak terhingga buat suami tersayang. Hanya Allah sahaja yang dapat membalas semua kebaikanmu itu. Amin.

Nur suka akan kata-hikmah ini :


Kita selalu lupa atau jarang ingat apa yang kita miliki, tetapi kita sering kali ingat apa yang orang lain ada





Sejak jam 11 malam, facebook Nur telah dihujani dengan ucapan2 hari lahir dari ahli keluarga, rakan2 dan anak2 murid.. Terima kasih semua dan terima kasih atas doa-doa yang kalian titipkan buat diri ini. Terharu sangat dan terasa diri ini dihargai. Hidup ini akan lebih ceria bila mana ada yang menyayangi dan mengingati diri kita. 

Ok jumpa lagi ye di lain entri.

Sekian, wassalam.



Credit picture : Google search.


15 comments:

  1. HAPPY BIRTHDAY Nur cayang. Semuga hari2 akan datang hidup Nur & suami akan bertambah2 bahgia. Amboi dapat adioah spesel apa tu....heheee rahsia kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Alongroz : Thanks a lot kak.. Nur dah terima hadiah awal iaitu pergi menunaikan umrah.. Takde rahsialah kak..

      Delete
  2. Ada facebook ke? Ada add Along? Nur pakai nama apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Alongroz : Nur dah add akak.. ;)

      Delete
  3. Replies
    1. Nurliyana : Terima kasih atas ucapan :)

      Delete
  4. selamat hari lahir :)

    p/s: kita dah friend dalam FB ke? terlupa la. kalau belum, add la saya: Nadiah Sidek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadiah Sidek : Terima kasih Nadiah.. Kak Nur dah add Nadiah.. Nanti accept ye.. ;)

      Delete
  5. wahhh, selamat menyambut hari kelahiran kak.. tahniah ya.. semoga hubungan indah itu berbahagia hingga ke akhir hayat.. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gen2Merah : Amin.. Terima kasih Cikgu Gen2Merah atas ucapan dan doa.. ;)

      Delete
  6. Selamat ulang tahun my sweet Nur....semoga segala apa yang diinginkan diidamkan akan dikabulkan oleh Allah..amin...amin..amin...

    Terima kad spesel untuk Nur kat my blog yea....

    *hugs*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak UmmiRosma : Amin.. Thanks a lot sis.. Terharu sangat.. Suka sangat dengan kad tu. Semoga Allah memakbulkan doa akak buat Nur.. :) **hugs**

      Delete
  7. Salam kenal.
    Happy birthday....semoga di rahmati Allah selalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Norzy hany : Salam perkenalan juga .. ;) Terima kasih atas ucapan dan doamu..

      Delete
  8. epi belated besday nur... moga dikurniakan kesihatan and murah rezeki selaluu... ameennnn... bestnyer dpt adiah g umrah... teringin nak g lagik..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...