Sila klik link bawah...

Sunday, July 1

Kemeriahan Hari Sukan 2012 - Maskot Perbarisan



Siap ada beca atas padang..



Maskot beruang ni disewa dari kolej di UTM.




Maskot rumah Hijau "Froggie".  Siap ada daun pisang dan lalat.. Katakkan suka makan lalat.. :)
Froggie tu sebenarnya ialah laundry bag yang Nur beli di Pasaraya SAKAN.




So cute.. :)



Flora dan fauna.. Bunga dan rama2.



Senyum... :)



Rumah Kuning dengan maskot itik.



Rajin betul cikgu dan anak2 murid nak buat maskot ni.. Macam itik betullah..




Beca kedua atas padang dari rumah Merah.




Ha... ini dia "Angry Bird" version baru... Rumah Merah dapat sponsor dari pelajar dan cikgu2nya sangat kreatif.




Tema "Arabian Night" dari rumah Ungu.



Hi lanun berkain pelikat je ke.. hehehe.. :)


6 rumah sukan bertanding sejak tahun lepas.
Nur biarkan gambar yang berbicara..

Agak2 anda rumah mana yang jadi Johan Perbarisan?



p/ s : Jemput semua follower blog Cetusan Rasa untuk turut serta dalam GA Nur yang pertama. 
Klik pada banner di bawah untuk makluman lanjut.




Ini bannernya GA Kak Ida 1001 resepi :





2 comments:

  1. hebat2 belaka..mesti sengit persaingan kan?hehe

    ReplyDelete
  2. Dugaan memakai kostum maskut dan berjemur ditengah panas macam berada didalam sauna jadinya.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...