Sila klik link bawah...

Sunday, September 14

Tag lagi.. dari Kak Intan

Tag ni dari Kak Intan..- http://ibu-ayah-xtvt.blogspot.com

Maaf sangat2 buat kak Intan sebab Nur tak perasan akak bagi tag ni 5 Sept. lepas..

Terima kasih banyak ye kak Intan.. Semoga akak dan keluarga beroleh kebahagiaan dunia & akhirat.. Amin. Salam Ramadhan dari Nur..




Dibuat oleh: antownholic.blogspot.com, reskitrianto.blogspot.com, bashrie.blogspot.com,juzzyouandme.blogspot.com, sweethoney, sofiaroxy, darleeluv, a gift fRoM hEaRt, a gift from azza, sejenak bersamaku, iurf, cikgujue, Katak Ayu, Mama Anis, riezanie2u.blogspot.com/, ibu-ayah-xtvt.blogspot.com, cetusanrasa-nba.blogspot.com

Ni arahannya…(arahan yg sama dgn yg di atas tu) Copy gambar kat atas tu and post kat blog korang. Teruskan mencari mangsa seramai 5 org..(nak lebih pun takpe). Setelah mengenal pasti mangsa yg sesuai, sila tinggalkan pesanan di blog mereka.

Lastly, jgn lupa tempek url masing2 sebelah url Nur tu..

Hmmm, sekarang giliran Nur pula nak pass kepada teman-teman tersayang (hmmm siapa yek.. ramai yg dah dapat tag ni... ) yang tak dapat Kak Siti (yg duduk kat Skudai) dari http://batrisyiadelightscake.blogspot.com/ yang busy sangat2 dgn tempahan kuih rayanya... Semoga bisnes akak maju...

SEMOGA RAMADHAN INI MEMBAWA KEBERKATAN BUAT AKAK SEISI KELUARGA

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...