Sila klik link bawah...

Wednesday, October 15

Hadiah Khas Buat Teman-teman Siber

Di sini Nur nak ambil kesempatan dan peluang yang ada untuk ucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga buat semua teman-teman siber yg sering bertandang ke blog Nur dan menyapa Nur selama ini. Walaupun tak pernah bersua (kecuali Kak Ummi Eyna yg selalu buatkan Nur kek yg sedap2) namun kemesraan jelas terpancar...

Semoga persahabatan ini akan berkekalan hendaknya.

Bersempena Hari Raya yang mulia ini, Nur memohon ampun dan maaf di atas segala salah dan silap sepanjang perkenalan kita ini...

Di antara teman-teman yang tersenarai adalah :

1) Kak Zanie- http://riezanie2u.blogspot.com/

** Kak Zanie, jangan sedih2 lagi ye.. Nur nak akak ceria mcm dulu... I love U so much!!Mmmuah... ***

2) Kak Ummi Eyna (Bkt Indah, JB) - http://muffindummi.blogspot.com/

*** Kak Eyna, terima kasih sebab sudi jemput Nur datang beraya.. InsyaAllah nanti Nur datang.. Kita sms akak ok.. ***

3) Kak Intan (Bkt Indah, JB) - http://ibu-ayah-xtvt.blogspot.com/

*** Kak Intan, terima kasih sebab selalu tegur Nur.. Nanti Nur singgah raya rumah akak ye.. Teringin jugak nak jumpa akak... Jumpa nanti... ***

4) Kak Ummi (Kuantan) - http://ummizaihadi-homesweethome.blogspot.com/

*** Buat Kak Ummi, Nur ucapkan "Happy Belated Birthday".. yang ke-???? (yang ke berapa thn yea..) Semoga akak bahagia & ceria selalu. Jangan lupa kongsi resepi yang best2 tau...TQ. ***

5) Sayang Suhana (S’pore) - http://www.suhanasweetsavoury.blogspot.com/

***Sue, lama Sue tak dengar khabar Sue?***

6) Kak AlongRoz - http://homekreation-recipes.blogspot.com/

***Kuih raya Kak AlongRoz ni banyak betul.. Meriah gituuuu....***

7) Ela - http://ruzalila80.blogspot.com/

***Ela, amacam seronok beraya kat kg halaman?***

8) Kak CT Delima - http://rahmat-sitidelima.blogspot.com/

***Selamat melayan tetamu hari Sabtu ni 18 Okt 2008...Siapa yg duduk kat Setapak boleh gi teratak Kak CT utk rumah terbuka.***

9) Embun - http://citarasaembunmenitik.blogspot.com/

***Embun ni rajin bg hadiah bunga kat Nur..Terima kasih banyak ye... ***


Terimalah hadiah yang tak seberapa ni ikhlas dari Nur...

Myspace Friendship Graphics Quotes

4 comments:

  1. Salam Nur, time kasih atas ingatan terhadap akak dan hadiah khas ni..Moga silaturrahim kita akan terjalin erat...Nanti akak dtg amik eh..dah malam dah ni..ngantuk dah baru update entry...muaahhhh! Kalu akak terlupa,igtkan ya..almaklumlaaaahhh...hehe, akak dah 42 tahun lah Nur..

    ReplyDelete
  2. Wa'alaikummussalam. Sama2 Kak Ummi. Itu tanda ingatan Nur utk akak.. Seronok timba ilmu dgn org mcm akak.. byk Nur boleh belajar. Hmm Nur nk korek rahsia awet muda dr akak la.. Bleh tak??? hehehe Semoga Allah panjangkan umur akak & dirahmati Allah hendaknya.. Jgn lupa amik hadiah tu tau.. :)

    ReplyDelete
  3. salam nur. selamat hari raya nur SYG.!! maafkan salah silap..terkasar bahasa ya.. alhamdulillah chat sejahtera. terima kasih manyak2 with your present moga silaturrahim antara kita tambah erat walau kita x pernah bersua. insyALLAH suatu hari nanti jika diizinkan olehNYA..AMIN.!! buat masa ni blum dapat nak selalu online blog coz tenet kekadang problem. apapn dikau tetap dihati ku..muaaahhh.!!!

    ReplyDelete
  4. nur...timakasih dgn pemberian friendship nie..it means a lot to me...walaupun ana sedang ber-hibernate skejap bersebabkan kesibukan tugas, nur tetap ingat pada ana...terima kasih...nanti ana amek and tampal kat blog ana ye!..sekarang nie buried with work!..hehe...stay safe!..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...