Sila klik link bawah...

Sunday, December 28

Award dari Kak Zanie






Assalamualaikum buat semua..
Hari ni Nur dapat lagi 'award' dari Kak Zanie yg baik hati dan budiman... Sorryyy sesangat ye kak... Nur terlambat "update" award2 yg akak bagi tu, almaklumlah sibuk sikit dengan macam2 urusan. Walaupun Nur baru je berkenalan & tak pernah bersua dgn Kak Zanie ni.. kami macam dah lama berkawan. Terima kasih yg tak terhingga atas pemberian 'award'2 ni utk Nur.. Terharu sangat2... I'm speechless... Kak Zanie, if akak nak tau Nur sewa lori 3 tan nak angkut semua hadiah akak tau.. hehehe...
Buat Kak Zanie yg tersayang,
Nur ambil kesempatan ni nak ucapkan Selamat Tahun Baru 1430H, semoga akak sekeluarga diberkati dan dirahmati Allah hendaknya... Amin..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...