Sila klik link bawah...

Saturday, January 3

Work Station Nur...



@LiYaNNuaR, azza , suzi , ela, Nur

Rules:

snap work station and then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..tengok contoh yang dibuat nih...begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..

Tag ni Nur dapat daripada Ela, Kak Zanie dan Kak Eyna... sorry ye lama dah perap homework ni.. tapi takde masa terluang nak buat..

Nur punya work station..biasanya depan TV.. Sambil surfing boleh tengok movie, berita etc.. Kebiasaannya masa surf internet... Nur ditemani dgn kucing2 kesayangan. Kalau Si Toby ni memang selalu je mengacau & join tengok video2 menarik kat internet....

Hmm... sape yek nak tag.. Rasanya ramai yg dah kena tag..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...