Sila klik link bawah...

Saturday, March 14

Funny Cat Pictures


Cat emotions..


Tidak lupa berdoa pada Yang Esa..




Dah mengantuk sangat.. Tidur tak kira tempat.. :D


Wahhh... wah.. wah.. hebatnya dia.. Dapat penghormatan khas..



Sahabat baik...Friend forever...!




Tidur & rehat mesti cukup 18 jam..-Pesanan ini ditujukan khas
buat semua kucing2 se"Malaysia"...



Cinta itu buta... & tak kenal pangkat , keturunan mahu pun darjat.. ;)


Lena diulit mimpi2 indah..



Kita mesti jadi kucing yg kreatif. Serlahkan bakat anda!!!



Comel tak muka saya??


Huishhh...tengah garu apa tu.. Sensored 18SX...!!



Kasih sayang seekor ibu kucing..
(Pelik ye...Kenapa masih ada manusia yg sanggup buang bayi mereka sendiri??)



Senaman muka.. kena senyum selalu.




Masa untuk rehatkan badan.. :D
Pergilah spa dan lakukan sesi urutan satu badan sebulan sekali, macam saya...



Bear busukku... takleh tinggal..




Terkejut beruk.. nampak apalah tue...



Comel & cutenya kucing ni..



Masa untuk berhibur... :D Enjoy the music!!!



Kita mesti berani pertahankan diri...




Tempat tinggal baru.. ngam ngam muat nak nyorok dalam gelas ni..



Percaya pada diri sendiri.. Yakin bolehhh!!!!

2 comments:

  1. Sama mcm hubby ida suka sgt kucing tp ida tak bg dia bela.. sebab ida fobia penah kena kutu kucing n penah kena cakar.. hehehhe

    ReplyDelete
  2. ic.. Hubby Eida suka juga kucing ye.. So far, Nur takde dpt apa2 masalah pun.. Masa mandikan kucing2tu, suami Nur je sorang yg boleh "handle situation".. Silap langkah kena cakar jugak.. :(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...