Sila klik link bawah...

Sunday, March 29

Happy Birthday to Nur Dayana Insyirah


Buat Catlina & suami (Cg-Fly)..
Tahniah kerana telah bergelar ibu dan ayah pada tanggal 18 Mac 2009... Sedap sungguh nama baby mereka... Nur Dayana Insyirah ialah cahaya keberanian dan melapangkan dada. (Cat.. nama ni dekat2 nama Nur la... )

Seronok mereka berdua...lagi pula ni cahaya mata sulung mereka... Syukur Alhamdulillah..penantian anda telah berakhir... Mudah-mudahan E-ein dapat sepenuh kasih sayang dari anda berdua. Selamat berpantang buat Cat.. :D Maintain body tu ye...!! :)

Buat Catlina,
Seronok baca entry saat nak melahirkan baby tu.. Nur teringin nak sangat nak rasa.... Sure lepas ni E-ein ambil alih jadi "model" untuk Cg-Fly.. Cat dah boleh jadi pengurus la lepas ni..hehehe...

4 comments:

  1. terima kasih ye nur dengan kad ucapan tu, wat susah-susah je :) cute sangat-sangat kad tu, terharu kami dibuatnya.

    hepi sangat2 bila ada baby ni, cuma kekok lagi bab2 nak uruskan baby nih, maklumlah baby first :)

    Semoga Allah merahmati kamu sekeluarga ye. Aminnnnnnn

    ReplyDelete
  2. nur,terima kasih ,bersusah payah wat kad besday utk e-ein,nanti sy tampal kat blog :).tq again!

    ReplyDelete
  3. Cute nye baby...

    Happy anniversary to Nur and hubby yea...semoga dimurahkan rezeki selalu...

    One day you will experience being a mother..berdoa n usaha...
    As for me...i got preggy on my 5th wedding anniversary. I took BIODEX...have a try...

    ReplyDelete
  4. Sama2 Cg Fly & Catlina...

    Buat Mama & Ayah E-ein... Selamat menjalankan tugas baru.. moga dapat didik E-ein jadi anak yg solehah & berjaya dunia & akhirat.

    Kepada Kak Ummi Rosma..

    Thanx kak atas ucapan.. Mudah2an berkat doa semua rakan.. Nur sedang berusaha juga ni.. TQ atas kata2 semangat dari akak.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...