Sila klik link bawah...

Saturday, April 4

Kad untuk semua rakan blogger....


Myspace Lover Letter

Ikhlas dari,

4 comments:

  1. salam nur..zieha mmg sudi sgt untuk menerima kad ini tanda persahabatan kita:)

    ReplyDelete
  2. salam sis nur

    ermm xyah bg kads nie pun,zicry sudi sntiasa bg komen kt blog sis nie..hehe

    ermm nak tnya ckit la sis,mcm mana yer sis buat signature "NUR CETUSAN RASA"
    mcm best plak zicry tgk sign 2..hehe

    ReplyDelete
  3. err...tny soalan "tak pandai" sket leh?cmane nak amik...huhuhu nak righthand click tak leh pun...(ke sy yg tak reti nih..)

    ReplyDelete
  4. Buat Kak Zieha.. sudi2kan ambil ye..jangan malu2.. Salam perkenalan.. :D

    Buat Zicry @ Ibnusinaputra..
    Thanks a lot sebab sudi bertandang dan bagi komen. Maaflah ye..kadang2 akak ni lanbat reply komen tu.. jangan serik ye..

    Dah boleh tak buat signature tu..


    Buat Catlina.. erm.. sorry ye.. Nur tak tau plak tak boleh copyy... soorryyy ye.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...