Sila klik link bawah...

Sunday, April 26

Tom, Tomel & Toby yg menyibuk..







8 comments:

  1. ala...comelnye kucing..Nur ade bape ekor kucing nie?? agaknya depa nak tolong Nur buat keje tu...hehhe

    ReplyDelete
  2. comel nyer...... nak satu boleh..... geram tgk!

    ReplyDelete
  3. gendutnya kucing nur..mesti bagi mkn friskies

    ReplyDelete
  4. You have such cute cats yea...pasti mahal tu..so how many cats do you have currently?

    By the way...you asked for the website of the blog skin of mine before yea..well it is the same with yours..www.thecutestblogonthe bock.com

    See you dear...

    ReplyDelete
  5. Salam buat semua...

    Buat Kak Umie.. Nur ada 4 ekor je yg tinggal.. Tomel, Tom, Toby dan Monica. Yg lain Nur dah bagi kt saudara-mara & jual di kedai.. Tak larat bela byk2...:D

    Tomel ni memang manja yg amat.. mengekor je ke mana Nur pergi.. Even ke toilet pun dia menyusul jugak.. hehehe..

    Buat MsPz.. MsPz nak ke.. Meh la dtg rumah Nur.. Nur boleh bagi sekor.. :D

    Buat Tajma.. Nur tak bagi Friekies.. Nur bagi makan AIMS dan kalau rajin buat bubur + ayam or daging rebus yg dah dikisar. Itu kalau time poket tebal le.. Tu le pasal kucing2 Nur gendutt..

    To Sis Ummi Rosma..

    Currently Nur bela 4 ekor je..
    Tentang website skin tu.. Nur tak plak jumpa skin tu.. Hmm..kat mana yek...???

    See u sis..

    Buat Manja..

    Wslm.. Yup suka kucing.. Manja plak?? Suka juga ke?? :D
    Thanks for visiting my blog..

    ReplyDelete
  6. Alaaalaaaa cutenyerrrr.. ni kalau hubby ida nampak ni sure digomol2 nyerrr...

    ReplyDelete
  7. geramnye tengok kucing2 nur nie...akak tinggal queen aje kat rumah mak...queen yang moody :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...