Sila klik link bawah...

Monday, May 4

too busy... sorryy..






Assalamualaikum..
Buat semua pengunjung yg berkunjung ke blog ni...
Nur minta maaf sebab tidak sempat untuk post entry buat sementara kerana Nur agak sibuk dengan kerja-kerja di sekolah..
Maaf ye.. Ada masa terluang nanti Nur akan kembali aktif...
Jangan lupa tinggalkan pesanan anda di "msg" box di sebelah ok..
Cya.. (",)
Gambar di atas tu sekadar untuk cuci mata...
My favourite donut..

2 comments:

  1. Salam nur.... Big apple donut ni favaourite ida jugak.. terliur tengok.. nak nak pulak yg ada apple kat tgh tu.. adoii menjilat jari la kalau makan....hihi

    ReplyDelete
  2. Wslm.. Eida pun suka jugak ye... Memang sedap kan... kalau makan tak cukup satu.. hehehe... Betol tu...sehingga menjilat jari.. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...