Sila klik link bawah...

Sunday, February 7

Bila Ada Tangga unik.. Eskalator org tak pandang...

Kalau agaknya ada tangga ni kat Malaysia, tentu seronokkan.. sekurang2nya boleh buat "exercise " untuk badan kita agar bertambah sihat.....

Tengoklah video kt bawah ni, tak kira tua atau muda, tentu pilih nak naik tangga dari guna eskalator...



2 comments:

  1. hehe, mekasih Nur. kakchik sangat-sangatlah suka idea kreatif mereka ni. memang betul, manusia ni kalau sesuatu itu menyeronokkan maka mereka akan suka melakukannya. kakchik guna konsep FUN ni dalam aktiviti membaca di kedai kakchik.

    ReplyDelete
  2. Betul tu Kak Chik.. Kalau rekaan tu kreatif, tentu org akan appreciate & suka...walaupun di "luar dari kebiasaan"..

    Kanak-kanak tentu suka kalau Kak Chik buat sesuatu yg dapat tarik minat mereka utk membaca..

    Semoga bisnes Kak Chik bertambah maju... :D All the best!!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...