Sila klik link bawah...

Sunday, March 21

Ibu Hadif's Giveaway



Salam.. Hari ni ada mood nak join Giveaway..

Giveaway kali ni anjuran Mrs. K yang merupakan ibu kepada bayi comel yg diberi nama Hadif bersempena hari lahir suaminya Mr. K yang ke 28 pada
20 Mac 2010 lepas dan ulangtahun pertama blog kesayangan. Sila klik di SINI untuk ziarah blog Mrs. K...

Mrs. K pemurah sungguh sebab ni kali ke-3 dia dah anjurkan
giveaway seumpama ini..
Syarat-syaratnya mudah saje :

1. anda mestilah follower Mrs. K (blogger sahaja)
~ dah

2. anda hanya perlu taip 'saya mau jam tangan yang cantik lagi anggun itu!' di ruang komen di bawah. (copy paste je la)
~ dah

3. done... itu jer! takyah link bagai...
~okeh..siapppp.. :)


Pemberitahuan :

~ Satu pemenang sahaja akan dipilih! Jam pun satu jer tapi, kalau ramai join, hadiah mungkin akan ditambah... seperti biasa, sponsor by Vincci! hohoho....

~ Tarikh tutup 25 Mac 2010 jam 12 pm

~ pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah dan dicabut oleh si kecik Hadif or Mr. K.

Terima Kasih.

Kalau ada rakan2 lain nak ikut sama, anda boleh klik di
SINI

5 comments:

  1. best of luck, sis! moga bertua ye.. hehe.. bestnya kalo dapat

    ReplyDelete
  2. Thanks a lot Ardini.. hehe.. Saje cuba nasib mana tau.. ada rezeki dapat jam baru.. :)

    ReplyDelete
  3. Thanks dengan komen anda ye..semoga success hendaknye :)

    ReplyDelete
  4. Sama2 Cikgu Fly.. Terima kasih atas ucapan anda..

    ReplyDelete
  5. Salam Nur..thanks visit my blog...i follow u yaaa... & semoga berjaya dapatkan jam itu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...