Sila klik link bawah...

Monday, March 15

My 5-th Anniversary..

Surprise from my dear hubby...

Salam buat semua pengunjung dan teman2..
Lama sungguh Nur tak kemaskini blog.. Maaf sangat2 sebab tidak berkesempatan untuk menjenguk blog teman2 kerana tuntutan tugas. 3 Mac lepasm berakhirnya Kejohanan Olahraga.. Rumah Biru telah merangkul kejuaraan buat kali pertama.. Syabas & tahniah.. Rumah Kuning hanya mendapat tempat ke-2.. Takpe.. tahun hadapan boleh cuba lagi..

Penilaian Kurikulum 1 juga dah pun berakhir. Ramai anak didik Nur lulus dengan cemerlang.. Alhamdullillah.. Anda dah buktikan yang anda dapat kuasai topik pada awal tahun.. Pada yang gagal.. jangan putus asa. Berusaha dengan lebih tekun lagi utk ujian yang akan datang.

Buat pengetahuan semua, pada 12 Mac lepas Nur telah menyambut "Ulangtahun Perkahwinan yang ke-5". Suami Nur buat kejutan pada jam 12 tengah malam. Pejam celik pejam celik.. dah 5 tahun kami melayari bahtera perkahwinan. Syukur Alhamdulillah, walaupun banyak dugaan & cabaran yang telah kami tempuh saban tahun, kami masih tetap bersama.

"Thanks my dear... Semoga ikatan perkahwinan kita berkekalan hendakNya dan senantiasa dilimpahi rahmatNya.. Amin.."


3 comments:

  1. salam happy anniversary ke-5 nur!
    kakchik doakan kalian berdua terus bahagia berpanjangan hingga ke syurga. happy je suami nur tu. pandai dia buat surprise.

    ReplyDelete
  2. Salam Nur. Tahniah berjaya melangkah ke tahun5! Panjang lagi perjalanan ni, Along doakan Nur bahagia suami-isteri dan sihat selalu. Wah, romantik nya hubby buat surprise tgh2 malam ni....hehe. Ada hadiah besor...

    ReplyDelete
  3. Wa'alaikummussalam buat Kak Chik & Kak Alongroz.

    Kak Chik : Terima kasih banyak Kak Chik. Mudah2an termaukbul doa akak tu.. Aminnn....
    Dia memang pandai bikin kejutan.. hehe

    Kak Alongroz : Terima kasih kak.. Sekejap betul masa berlalu.. TQ for your prayer... Aminn..
    Memang tak sangka dapat surprise pada tengah malam.. Happy sangat...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...