Sila klik link bawah...

Friday, April 30

Jalan-jalan Cari Makan.. - Ali Cafe Nusa Bestari


Salam buat semua.. Lama Nur menyepi.. Sibuk je memanjangkan... Hari Isnin lepas, Nur berpeluang makan di Restoren ALICAFE. Pertama kali datang ke sini, itu pun kami dalam perjalanan nak pulang selepas membeli-belah di TESCO cawangan Bukit Indah.

Wahh panjang senarai menu... roti bakar pun ada.. Nak makan apa ye??

Nur order Oligo Choco...


Hubby pula order Tiger Tarek.. (kat bwh tu ada jeli..)

Nak tau kami makan apa ye... cuba teka...
.
.
.
.
.


Haaa yg ni pula.. mee siam dengan sambal sotong untuk hubby..



Nur nak cuba Cintan Bolognaise



Lokasi Ali Cafe ni berdepan dengan simpang jalan nak ke TESCO Bukit Indah...
Alhamdulillah... kenyang perut kami malam tu... Not bad makanan kat sini.. Siapa nak cuba.. bolehlah datang sini.. :)

3 comments:

  1. salam.Nur sedapnya makanan tu..kat jb ni memang banyak tempat makan, kan.

    ReplyDelete
  2. Wslm.. Ye Kak Sal.. Boleh tahan la...

    Kat JB ni memang banyak tempat makan best2.. Kalau ada tempat baru yg sedap, nanti Nur kongsi lagi..

    ReplyDelete
  3. Salam kak,

    Lain kali kalau nak datang Restoran ali cafe, jgn lupa bawa membership card alicafe. Dapat potongan 10% utk semua produk.

    Leh jadi ahli dgn pohon kat sini http://www.impian4u.net/?id=enter

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...