Sila klik link bawah...

Saturday, July 24

Tukar Template...

Salam buat semua pengunjung blog Nur...

Lama benar Nur tidak "update" blog dek kerana kekeringan idea melanda.. hehe... Mohon maaf buat semua yang sudi bertandang ke blog ni kerana tidak sempat untuk membalas kunjungan anda. Untuk pengetahuan semua, anak didik Nur akan menduduki Peperiksaan Percubaan SPM pada 12 Ogos nanti, manakala pelajar2 Ting. 3 pula akan menduduki Peperiksaan Percubaan PMR pada 2 Ogos.

Buat pelajar2, Cikgu ucapkan Selamat Maju Jaya buat anda semua. Semoga dapat menjawab dengan baik & mendapat keputusan cemerlang..

Sekejap sungguh masa berlalu.. Bulan 7 ni banyak program telah dijalankan di sekolah Nur. Antaranya Minggu Teknik dan Vokasional dan Hari Merentas Desa (baru berakhir tengah hari tadi). Semua pelajar & guru sekolah Nur memberi komitmen penuh dalam semua aktiviti sekolah.. Penyertaan pelajar2 juga cukup memberangsangkan.

Hari ni, Nur berkesempatan utk cuba menukar template menggunakan "Template Designer".. Mudah dan senang rupanya..

Inilah hasilnya...

Template pilihan Nur





Template lama dalam kenangan



Itu sahaja untuk kali ni.. Semoga teman2 dapat menghabiskan cuti hujung minggu dengan berkualiti di samping keluarga tercinta..

Wassalam.

1 comment:

  1. salam.. dah lama tak dtg sini..
    pening jugak nak tukar templete ni tau.. cantik cantik...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...