Sila klik link bawah...

Sunday, August 15

Tukar Banner Blog

Hari ni Nur dalam "mood" rajin nak make-over banner blog ni... Banyak kali dah bercadang nak tukar header blog, tapi sering tertangguh sebab kesibukan tugas seharian..

Inilah rupa header yang Nur buat... Ok tak?? Hehe..


Banner lama yang telah berjasa selama hampir 2 tahun... (huh dah 2 tahun lebih rupanya usia blog ni..sekejapnya masa berlalu)



p/s: Seronok sangat sebab dapat berkenalan dengan ramai2 teman blogger yang friendly dan caring.

Ada tak, sesiapa yang sudi bantu Nur, macam mana nak edit "lebar" bahagian posting ni? Kalau kalian lihat, border tepi tu dah termasuk sempadan bahagian yg "posting"?? Bantuan anda, amat Nur hargai..

2 comments:

  1. salam nur. wah, berwajah baru. cantik dan tertarik. tahniah dpt update blog.

    ReplyDelete
  2. Wslm Kak Sal. Terima kasih kak.. Mood nak update blog selalu takde.. tu yg bersawang je hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...