Sila klik link bawah...

Sunday, October 3

Hold My Hand- Maher Zain-with lyrics

Nasyid yang penuh makna..


Kredit to Youtube.com

2 comments:

  1. salam nur..
    blog baru ni bukan sahaja semakin lawa macam orangnya tapi lebih mudah nak intai dan nak masuk..kalau dulu, kak sal agak payah nak tengok,tak tahu kenapa..lama tak jumpa nur..raya dah habiskan.so diucapkan selamat bertugas di sekolah, moga sentiasa ceria2 selalu dalam menjalankan tugasan harian.amin.

    ReplyDelete
  2. Wslm Kak Sal.. Terima kasih atas pujianmu itu.. hehe Terharu sebab Kak Sal selalu menjenguk blog Nur ni. Nur mana ada buat blog baru.. Mungkin dulu banyak sangat widget. Ni pun belum ada masa nak kemas kini widget, sebab ada yg kata lambat loading. Cuti sek nanti Nur nak make-over blog lagi. Sekarang ni tak sempat. Nur harap Kak Sal pun ceria2 selalu & gembira di sisi keluarga tercinta. Sayangggg akak... :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...