Sila klik link bawah...

Sunday, October 31

Kluang Rail Coffee







Kedai ni terkenal roti bakarnya yang sangat sedap..


5 comments:

  1. cik dya kat kluang.suka sangat dengan kedai ni.nasi lemak dia pun sedaaap!!! coffee mmg best.terbaik.

    ReplyDelete
  2. Salam Nur..
    tkasih sudi singgah d sedetikhati..
    akak nak ty psl stamp yg Nur masukkan di setiap gambar tu...cantik..camna nk buat..ada link nya..?

    ReplyDelete
  3. Cik Dya,
    Kak Nur pun kampung di Kluang. Setiap kali balik kg, mesti tak lepaskan peluang sarapan di sini. Roti bakar dia memang sedap.. Kak Nur tak berapa minat kopi.

    ReplyDelete
  4. Wslm Kak Azza.. Sama2 kak.. Tentang watermark tu, Nur tempah dengan Sha. Akak boleh buat tempahan di blognya :
    http://whiteymommy.blogspot.com

    Email@ YM saya di:
    sitinorkhaironisha@yahoo.com

    Call @ Sms dia di:
    0176618835

    Tentu lepas ni Kak Azza rambang mata nak memilih. Salam perkenalan kak.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...