Sila klik link bawah...

Wednesday, December 29

Gelagat Anak-anak saudaraku..

Salam buat semua..
Tak tahu nak buat entri apa hari ni.. Ketandusan idea.. Bila belek2 gambar dalam komputer.. Tersenyum melihat gelagat anak2 saudara Nur yg memang keletah..

Jom kita tengok aksi mereka depan kamera...


Nazmin dan abangnya Nabil...


Nabil dan adiknya Nazmin..
Si Nabil ni memang peminat fanatik kartun Ultraman...
(tangan dia tak berhenti nak "fire" orang je.. )
Nazmin pula pemalu orangnya.. tak banyak cakap..diam je..


Humaira dengan sepupu kesayangannya Uddin..
Humaira ni ni agak lasak dan suka main permainan patung dinosaur. Dia suka berkawan dengan lelaki.
Kuat mengamuk pun ye jugak.. Mulutnya becok tak berhenti bercakap walaupun pelat..



Alahai.. comelnya Humaira time ni.. Dia memang susah sikit nak senyum...



Yang ni pula Huda (adik pada Humaira).. Baru lepas kena cukur rambutnya..
Baru berusia 40 hari.. dah bulat mukanya...

3 comments:

  1. kat muar memang banyak makanan sedap-sedap tapi kena pandai pilih tempat.akak paling suka makan mee bandunglah

    ReplyDelete
  2. semua comel2...hehe...yg last tembam pipi..

    kak nur..psl soalan akak yg id smix tue..cik tom dah buat entry..tgk sini ek;

    http://www.ciktom.com/2010/12/lupa-id-dan-password-shoutmix-macam.html

    ReplyDelete
  3. Buat Kak Ina KL,
    Betul tu kak. Gerai mee bandung kat bus stand Muar pada Nur antara paling sedap..

    Buat Cik Tom,
    Terima kasih Cik Tom.. Tak tau macam mana nak balas budi Cik Tom yg baik hati sangat ni.. Sayanggg Cik Tom.. (^-^)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...