Sila klik link bawah...

Friday, December 31

Give Away End of Year 2010


Salam..
Hari ni seronok sebab dapat bercuti.. Kalau diukutkan perancangan sepatutnya hari ni Nur dan rakan2 sejawat perlu hadirkan diri ke sek. Nur dan ada teman2 yg terpilih perlu membuat pembentangan program2 khas.. Lega rasanya sebab terselamat dan agenda tu ditunda ke tarikh lain yang masih belum pasti bila.

Hari ni adik Aqmar tag Nur utk sertai GA.. GA ni anjuran Azyaleeya.

Banyak juga GA anjuran blogger2 pada hujung2 tahun ni.
Soalan yang perlu dijawab ialah apakah kenangan terhebat masa berblogging..
Jawapannya memang banyak kenangan yang Nur dapat sejak mula berblogging sejak tahun 2008...
Antaranya Nur dapat kenalan @ rakan siber dari kalangan guru dan teman2 lain dari pelbagai latar belakang dari serata pelusuk negeri di Malaysia dan juga Brunei. Sekurang2nya dapatlah Nur mengeratkan tali silaturrahim walaupun tak pernah bertentang mata dengan semua teman blogger, menambah ilmu di dada dan berkongsi pengalaman antara satu sama lain.

GA kali ni Nur nak tag Kak Sarah Najwan.

Akhir kata, Nur harap semua pengunjung dapat memanfaatkan masa berkualiti pada waktu cuti ni bersama keluarga tercinta.

Sekian, wassalam.

3 comments:

  1. salam nur...
    tq tagged akak..
    akak ni dah lama mood join GA/kontes/LD ke lauttt..hhee

    masa aktif2 dulu je..rajin join..
    kalu ada masa..akak buat yer..

    ReplyDelete
  2. Buat Kak Sarah Najwan,
    Takpelah.. Nur pun masuk ikut moog jugak hehehe.. faham sgt..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...