Sila klik link bawah...

Monday, December 27

Giveaway eqbalzack Serba Satu

Assalamualaikum semua.
Masa jalan2 blog adik Izamir Ridzwan terbaca tentang GA Abang Eqbalzack. Ini kali kedua Abg Eqbal buat GA. GA kali pertama Nur tak berkesempatan untuk turut serta. Tapi GA kali ni tak nak lepaskan peluang memandangkan hadiahnya pun menarik.. Pada sesiapa yg berminat pula nak turut serta, berikut ada antara syarat-syaratnya :


1. Jadi Followers eqbalzack.com.
2. Buat 1 entry bertajuk Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"
3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com.
4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu.
5. Tinggalkan link anda pada entry ini.

Tarikh tutup penyertaan : 
1.1.11 jam 1.11 pagi


Keputusan akan diumumkan pada :
1.1.11 jam 11.11 pagi

Hadiah Utama berupa :


Table lamp dari IKEA

(Hadiah ni yang berkenan sangat.. cantikkan..)

10 Hadiah saguhati  berupa :

Frame & Tea Towel Table

Nur nak tag Cik Dya untuk GA.. (sempat tak Cik Dya nak join GA.. kalau tak sempat tak apalah ye...)

Ok.. selamat malam semua..

3 comments:

  1. wah mmg best hadiahnya..good luck ye sis!!

    ReplyDelete
  2. kak nur, thank u bagitau cik dya pasal review tu.memang tak tahu mende pun.dah lama sangat tak bw.huhu.cayang akak..thanx ya.

    ada masa ni cik dya wat tag akak ni.i/allah sempat.tq kak.nanti jangan lupa join giveaway cik dya lak tau...ngehehe

    ReplyDelete
  3. Buat Cik Tom,
    Sebab tu la Kak Nur join.. berkenan dengan hadiahnya.. hehe.. Thanks for the wish..

    Buat Cik Dya,
    Your welcome.. Kak Nur dah agak mesti Cik Dya tak perasan entri pasal review tu..
    Dya buat GA ke.. For sure Kak Nur join.. Take care ye..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...