Sila klik link bawah...

Thursday, December 9

Makan-makan di Melaka (Part 3)


Juadah soto di Mydin Melaka.

Tauhu bakar

Shopping time... :)

6 comments:

  1. Aku hanya menambahkan feed Anda ke favorit saya. Saya sangat menikmati membaca posting Anda.

    ReplyDelete
  2. tauhu bakar tu kat mana? macam sedap je tengok!

    ReplyDelete
  3. Anonymous : Terima kasih sebab sudi singgah blog ni.

    Afzan : Tauhu bakar tu akak beli di gerai "Food Court" Mydin Melaka. Ok la.. not bad.

    ReplyDelete
  4. Wah, nampak sedap tauhu bakar tu..

    Nur,
    nur nak link kat sidebar yang camana?
    ade macam2 link kat sidebar kakyong tu..

    ReplyDelete
  5. nur,

    ooh.. itu nama nya autoslide menu..

    cuba refer kat tutorial link ini

    http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/11/tutorial-buat-auto-slide-menu-hide.html

    kalo tak faham.. nanti bgtau yer..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...