Sila klik link bawah...

Thursday, March 17

Shopping di The Curve Shopping Mall (Part 2)

Salam buat semua.
Sambungan kisah percutian Nur ke Pulau Pinang. Hari pertama Nur dan suami bertolak dari JB ke KL pada sebelah malam. Kami tiba di KL awal pagi dan kemudian singgah menginap di The Royale Bintang Hotel Damansara, Mutiara Damansara, Petaling Jaya. Sebelum tu kami singgah makan di Sungai Buluh.

Sedap betul burger ni..

Hiasan di bilik hotel





Pemandangan di luar hotel.






Keesokan harinya Nur dan suami window shopping di Street Market. Street Market ini hanya ada pada hujung minggu sahaja (sila rujuk di sini)  dan dibuka dari jam 10 pagi hingga 10 malam.


Sempat posing sebelum shopping di The Curve.

The Curve Shopping Mall


Wow.. Ada sale... memang cantik2 baju kat sini..


1 daripada 2 beg plastik hasil penangan sale di Debenhams The Curve.
(Info : Sila klik sini)


Sempat juga jalan2 di Daiso. Semua barang di sini berharga RM5 setiap satu.

To be continued..

5 comments:

  1. selamat bercuti nur..bes nampak...kak sal hnya duduk kat kg saja cuti ni..menghirup udara kampung

    ReplyDelete
  2. dah lama tak ke sana. 2 thn lepas saya sekeluarga siap berposing di sana waktu hari raya. rumah kakak saya dekat2 situ :)

    ReplyDelete
  3. Buat Ardini Humaira,
    Memang seronok.. Tapi tak boleh selalu sangat.

    Buat Kak Sal,
    Selamat bercuti buat akak juga. Suami Nur yang merancang percutian kami ni.. Seronok sangat menghabiskan masa berdua.

    Buat Kak Laili,
    Wah berposing waktu Hari Raya.. mesti cantik gambar2 di situ kan..

    ReplyDelete
  4. Salam Nur.
    Terima kasih sudi BW blog kak mekar.

    Jln2 kat the curve ke? mekar dah jemu pi situ sebab rumah pun depan tu jer. hari2 nampak curve,ikea,tesco, royale B

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...