Sila klik link bawah...

Monday, April 18

Pengalaman Menonton Formula 1 Sepang 2011 (Last part)



Pengunjung yang hadir.













Hujan renyai.. macam2 jenis payung ada..



Lawa pulak payung ni..

Ada juga yang pasang khemah..

Sempat tu pasang khemah ..

Raikan kemenangan..

 

2 comments:

  1. Memang macam itu ke tengok F1, kak? Duk dekat tepi2 dan tidak ada tempat duduk khas? (Orang tidak ada pengalaman, kan...)

    ReplyDelete
  2. Buat Pemerhati Dunia,
    Kalau menonton F1, tempat duduk kita bergantung pada harga tiket yang kita beli. Semakin mahal, semakin selesalah tempat duduk kita tu... Its ok, Kak Nur pun first time juga pergi menonton F1 ni.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...