Sila klik link bawah...

Friday, May 20

Cubaan pertamaku akhirnya menjadi..








Salam buat semua,
Apa khabar semua? Hampir seminggu blog ni bersawang. Maaf ye buat semua yang datang berkunjung ke blog ni tiada entri terbaru. Minggu yang agak sibuk.. sampai tak sempat nak update blog sendiri. Terima kasih banyak buat semua teman2 siber yang memberikan ucapan "Selamat Hari Guru". Sambutan Hari Guru untuk tahun ni sangat meriah. Nur sempat juga masuk acara sukaneka "Lari dalam guni". Nasib la kumpulan Nur menang. Ada yang bertanya banyak ke dapat hadiah. Ada la juga, sikit je tak banyak..

Pada hari guru juga Nur sempat memasak kek coklat bersama suami tersayang. Lihatlah hasilnya.. walaupun di bahagian permukaan agak berkedut tapi rasanya memang sedap..

Kalau nak tahu apa hadiah istimewa yang Nur terima untuk Hari Guru.. Kena tungguuuu....

Jumpa lagi di lain entri..

p/s : Esok merupakan Hari Bersejarah buat diri Nur.. Nur akan menghadiri sambutan Hari Guru Peringkat Daerah JB di SJKC Kuo Kuang 2. Nur dan 4 orang lagi rakan sejawat turut dijemput untuk menerima hadiah untuk Anugerah Guru Inovatif  bagi kategori Berkumpulan. Berdebar2 sungguh nak menanti hari esok.. Nak pakai baju apa ye..??

11 comments:

  1. selamat hari guru..better late than never wish aite :)

    ReplyDelete
  2. sebelum terlambat..selamat hari guru nur.... cantik gebu je kek tu....

    esok pakai baju cantik2 ya..hehhehe

    ReplyDelete
  3. Waa... gebunya kek tu.. apa nama kek tu?..

    Ni la.. antara GURU2 yg BERINOVASI .. HEPI BELATED TEACHERS DAY CIKGU!!!

    ReplyDelete
  4. subhanallah....
    nur... mmg menjadi ko kek kamu...
    terbaiklah..
    kalau lah kita dekat boleh hulur gitu...

    dan..
    sebelum terlambat nak ucap selamat hari guru,....peeh!! tahniah ya dapat anugerah.. sure terbilang nie..

    nur... ayu tak tau pun kamu cikgu....
    nanti tayang pic ya...
    (pic masa ambil anugerah tau)

    ReplyDelete
  5. aduh, lapar la pulak tgk kek tue.. sure sedap

    ReplyDelete
  6. Rasanya tidak terlambat untuk mengucapkan hari guru lagi :-)

    Kek yang buat memang menjadi dan gebu. Puas makan

    ReplyDelete
  7. wahh..pandaii nur masakkk kek..nyum2... eheheh.

    -cikrose-

    ReplyDelete
  8. Buat Aleza Yussida,
    Thank you dear.. Suka sangat dapat wish dari rakan2 siber..

    Buat Eeda,
    Thanks Eeda atas ucapan.. Cubaan membakar kek untuk kali pertama, syukurlah menjadi.. Takde baju cantik la.. baju biasa2 je.. hehe

    Buat wifenavy,
    Kek tu kek coklat.. Takde nama khas, simple je. Terima kasih atas ucapan.

    Buat Kak Ayu @ Citarasa Rinduan,
    Terima kasih atas ucapan tu.. Nanti Nur buat entri tentang dapat anugerah tu ye. Kalau dekat boleh bagi kek tu sikit suruh rasa.. hehe

    Buat Fiza's,
    Alhamdulillah kek tu dah selamat.. Suami dan rakan2 puji.. sedap katanya.. hehe

    Buat Saudara akubiomed,
    Terima kasih atas ucapan.. Memang puas makan.. :)

    Buat Cik Rose,
    Baru je belajar2 bakar kek ni Cik Rose.. Lepas ni kena belajar lagi.. Nak cuba buat muffin pulak.

    ReplyDelete
  9. Slmt Hari Guru Nur ...

    maaf lmbt wish kat cni ..

    mmesti sedap kek tu .. tahniah berjaya buat :)

    ReplyDelete
  10. Buat Kak Ummi Hanie,
    Terima kasih kak atas ucapan tu.. Kek tu dah habis licin.. kena buat batch kedua plak ni.. hehe

    ReplyDelete
  11. fuhh..terliur tgk..nanti nak suruh Fiza buat pulak..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...