Sila klik link bawah...

Saturday, June 18

Koleksi Laman Web Bank Soalan PMR dan SPM

Salam buat semua,
Apa khabar semua? Nur nak menjawab soalan yang dikemukakan oleh Kak Ina KL tentang koleksi soalan PMR untuk anak beliau yang akan menduduki peperiksaan tak lama lagi. Di sini Nur ada beberapa cadangan laman web atau blog yang boleh dijadikan rujukan oleh para ibu bapa, guru-guru dan para pelajar untuk memuat turun koleksi soalan peperiksaan PMR dan SPM yang lepas.

Sekian, wassalam.

Koleksi Laman web Bank Soalan PMR dan SPM


http://smksp1jb.webs.com/spmt09.htm

http://koleksisoalan.blogspot.com/

http://blogsciencepmr.blogspot.com/

http://koleksisoalangelam.blogspot.com/

http://banksoalanguru.blogspot.com/

http://edu.joshuatly.com/

http://emodules.blogspot.com/

http://banksoalanpmr.blogspot.com/

http://banksoalanspm.blogspot.com/

http://www.banksoalanspm.com/

4 comments:

  1. berkongsi soalan spm..
    sgt bermanfaat..
    terimakasih sesangat..

    ReplyDelete
  2. Thanks dear..
    mmg akhir2 nanti bila berlatih tubi..mesti nak tinjau2 juga laman soklan nii..:)Now..duk sakan menghabis silibus!huhuhu..:)

    ReplyDelete
  3. terima kasih nur..senang kamu dah buat link kat sini.

    ReplyDelete
  4. Buat Kak Sal,
    Sama2 kak.. Memang Nur suka berkongsi info atau link dalam blog.. Biar semua orang dapat manfaatnya..

    Buat Kak Kartini,
    Your welcome sis... Memang kena buat latih tubi supaya lebih mahir. Nur pun masih berkejar2 nak habiskan silibus.. :)

    Buat Kak Ina KL,
    Sama2 kak.. Harap link2 ni dapat membantu anak akak..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...