Sila klik link bawah...

Sunday, June 5

Koleksi Tudung Pearl Haya

Salam buat semua,
Nur nak berkongsi link perniagaan tudung rakan Nur yang menjual tudung Pearl Haya.. namanya Hayaati Ab Razak..


Ni link Hanna Collection di fb.. klik di SINI.

Memang cantik tudung2 yang dijual olehnya.. Nur cuma ada sehelai je... :)
Semoga bisnes Yati terus maju..


4 comments:

  1. salam ziarah.terimaksih sudi jadi followers di blog akak.kebetulan akak pun orang johor :) tapi sebab dah lebih 20tahun menetap di KL, jarang2 balik johor dah

    ReplyDelete
  2. tudungnya lawa n orgnya pun lawa..nampak berseri..

    klu orgnya tak lawa..tudungnya lawa tak..boleh berseri tak..?huhu..

    tahniah..mengorak langkah buat perniagaan smpingan..

    ReplyDelete
  3. Buat Kak IxoraRozi,
    Sama2 kak.. Oh kiranya akak ni merantau la ye.. Johor dah banyak berubah terutama JB..

    Buat Kak Sal,
    Tu gambar model yang menggayakan tudung Pearl Haya. Nur tak terlibat langsung dengan perniagaan ni, cuma nak bantu rakan je. Tak minat berniaga la Kak Sal.

    Buat faz,
    Apa yg sedap?? (confiuss... )

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...