Sila klik link bawah...

Tuesday, June 28

Makan Malam di Snacks and Smoothies Nusa Bestari

Tempat makan malam kami pada hujung minggu yang lepas.. Snack and Smoothies Nusa Bestari..

Terima kasih buat Abang Nur yang sulung yang sudi belanja Nur dan ahli keluarga yang lain..
"Semoga Abang Ngah sentiasa dimurahkan rezeki.. Amin.."






Menu-menu juadah makan yang telah kami order.. Menarik bukan???
Memang sedap...

Ice blended honey dew..


Anak2 saudara Nur yang sungguh ceria.. Mia, Humaira dan Huda..



p/s: Mood keletihan..
Padat sungguh aktiviti hari ni.. Kelas, memantau pelajar menyiapkan eksperimen PEKA Sains, meeting, memantau persembahan ahli Kelab Taekwondo dan acara tarik tali akhir dan malam ni perlu menyiapkan Post Mortem SPM..

Di saat ni kepalaku dah pun berdenyut2...
Esok ada raptai lagi dan lusa adalah hari sukan..
Bilakah semua akan berakhir??



4 comments:

  1. Ebook tutorial Ebook tutorial Read books tutorials

    ReplyDelete
  2. Selagi ada daya dan upaya kena teruskan usaha sebagai insan yg diperlukan. Kakak teringin nak ke tempat yg dipaparkanlah Nur...

    ReplyDelete
  3. dear,tak habis lagi ke sukan2 nii...
    aduhaii...tak lama lagi nak trial lakk kan utk form 5!!
    pejam celik pejam celik....kejapppp jekk...aduhaiii

    ReplyDelete
  4. Buat Anonymous,
    Tq..

    Buat Kak Zakie,
    Betul tu kak.. selagi kudrat masih kuat.. ku gagahkan jua.. Cewahh.. hehe

    Tempat tu tak susah.. akak boleh cek di Google.. ada panduan. Tak pun cek di Google Map. Memang sedap masakan kat sini.

    Buat Kak Kartini,
    Baru habis la kak.. Sekejapkan masa berlalu.. Budak2 dah tak berapa nak fokus.. kena ambil masa sikit nak bagi mereka fokus pada pelajaran semula..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...