Sila klik link bawah...

Wednesday, July 6

Funny Cat



World's Funniest Videos - full episode




                                                                           Credit : Youtube


p/s : Best pulak tengok video ni sambil menanda laporan PEKA anak2 didikku..
Due date dah dekat.. 29 Julai ni dah nak kena serahkan markah.

4 comments:

  1. salam nur...akak dok arab ikut suami keje cni..kat skudai ke??..akak dok kat pekan nenas..dekat je la kite...selalu gak lepak kat JJ tmn U tu..ala nur,anak2 kecik semuanye comel2..anyway..TQ singgah blog akak yg baru nak bertatih tu..:))

    ReplyDelete
  2. tang angkat kaki belakang tu yang tak tahan

    ReplyDelete
  3. Buat Kak Rafizan @ mama ainnurzariff,
    Wslm.. La hai dekat tu.. Kalau akak balik Malaysia bolehlah jumpa kat JJ Taman U. Sama2 kak.. seronok bila ada blog ni, dapat ramai kenalan.

    Buat Saudara Imanshah,
    Memang terhibur melihat video ni kan.. :)

    ReplyDelete
  4. Kerana kucing habis pelapik motor dicarik-carik olehnya :-(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...