Sila klik link bawah...

Wednesday, July 20

Kek Lapis Sarawak




p/s : Ada sesiapa pandai membuatnya???

7 comments:

  1. Akak pandai makan sahaja :-) Selalu akak order time nak raya.

    ReplyDelete
  2. Buat kek nie nak kena rajin nur... kakak beli pandailah....:)

    ReplyDelete
  3. kite boleh buat...insyaallah.

    ReplyDelete
  4. dik nur...
    akak pandai makan jeee...hehehe

    ReplyDelete
  5. Ketika bertugas di Sarawak selalu bawak balik ketika Hari Raya boleh tahan harganya mengikut berat

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Nur,

    akak pun tau makan je, buat.. rasanya tak sanggup tambahan pula tak tahu

    ReplyDelete
  7. Buat Kak Teratak Hami,
    Sama la.. Saya pun pandai makan & beli je. Jarang order kuih ni..

    Buat Kak Zakie,
    Betul tu kak.. Nur pun tahu beli je.. buat tak pandai.

    Buat CuteOven,
    Wah hebat tu.. Buat berniaga ke??

    Buat Kak Kartini,
    Hehe.. sama la kita kak..

    Buat akubiomed,
    Kalau beli di Saraawak, memang boleh dapat harga agak murah.

    Buat Kak ibuintan,
    Waalaikummussalam kak.. Dengar kata susah nak buat. Nur pun tahu beli dan makan aje..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...