Sila klik link bawah...

Saturday, October 29

Good Website For Photography Tips, Techniques and Tutorials

Salam buat semua,

Pada peminat bidang fotografi, Nur nak kongsi satu website yang sangat menarik dan penuh ilmiah.


http://www.photographymad.com


p/s : Kagum dengan bakat dan sentuhan Ustaz Azhar Idrus. Gambar2 yang beliau rakamkan sangat cantik dan anda mesti lihat blognya [ http://www.digitalmukmin.com ] dan akaun Flickr beliau [ http://www.flickr.com/photos/26316758@N06/ ]. Beliau juga ada  forum khas iaitu [ http://forum.digitalmukmin.org ]

8 comments:

  1. Cantik gambar yg Ustaz Azhar ambil :-)

    ReplyDelete
  2. Cantik gambar dihasilkan. Nantikan gambar dari saya pula sebab semalam saya buat outing photo di kebun orang tua saya :-)

    ReplyDelete
  3. nice entry!

    .. nak jemput ke blog.. check out my latest n3..thr ur name thr!! =]

    ReplyDelete
  4. Bagus Ustaz ni bukan saja pandai berceramah agama tapi berminat ambik gambar juga.

    ReplyDelete
  5. cantik2... kita pun minat ambil gambar tapi tu la, erk tak berbakat sgt ~

    ReplyDelete
  6. sy antara peminat photography..
    hehe..
    tq fe da link.. :)

    ReplyDelete
  7. kdg2 teringin gak nak DSLR ni - tp nak usung pulak susah....

    ReplyDelete
  8. Buat Kak Hami @ Teratak Hami,
    Ustaz memang hebat.. gambar beliau semua sangat cantik.

    Buat Fatin Mraz,
    Tq.. Wah tq.. Nanti Nur singgah..

    Buat Kak Kunang-kunang,
    Betul tu kak.. serba-serbi pandai.. :)

    Buat manje,
    Takpe manje.. bakat boleh diasah dan digilap.

    Buat Saudara hsyman,
    Sama2.. Minat kita sama..

    Buat Kak Sonata anak kancil,
    Hmmm kalau dah minat sanggup usung walaupun besar. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...