Sila klik link bawah...

Sunday, October 23

Testing DSLR (Part 2)










Semua gambar2 bunga ni diambil semalam di sekolah tempat Nur bekerja. Nur bertugas sebagai jurugambar program Perkhemahan Unit Beruniform yang berlangsung selama 2 hari (22 dan 23 Oktober 2011).

Ok.. selamat berhujung minggu..

p/s : Ketika ni Nur di sekolah, peserta kem sedang menjalani aktiviti tracking.. Memang tak ikutlah..  Kena tunggu sehingga majlis penutup jam 3 petang. Lama tak??


11 comments:

  1. maha suci Akllah..
    mmg cantik2 sangat..
    pandai cikgu snap pic...

    sure DSLR canon nie... kan?

    ReplyDelete
  2. cantik nur..hasilnya mcm karya pro ni.. tahniah eh.. selamat bcuti

    ReplyDelete
  3. kalau nk lagi cantik kena ambik course..tp yg nipun dh cantik dah..

    ReplyDelete
  4. wowwww..jelessnyer!! xtau bila la akak dpt guna kamera cenggini!!

    ReplyDelete
  5. Nur..makin banyak la gambar lepas ni..ambik gambar bunga ros pulak ye nur..acik suka..

    ReplyDelete
  6. bgus knur..lama2 makin mantap lah..

    ReplyDelete
  7. Buat Ayu @ Citarasa Rinduan,
    Terima kasih Ayu.. Belum pandai ni.. baru cuba2.Erm bukan Canon, kamera Nur jenama Sony.

    Buat Kak dZana,
    Terima kasih kak dZana. Eh mana ada pro.. baru beginner la kak.. Selamat bercuti juga.

    Buat Kak Cek,
    Terima kasih Kak Cek atas pujianmu itu.. :D

    Buat Kak Pen Biru,
    Memang belum masuk mana2 course pun.. Tengoklah nanti.. Terima kasih atas komen akak.

    Buat Kak Yong,
    Terima kasih kak.. Ini pun suami Nur yang belikan.

    Buat Kak Inahar Ali,
    Alaaa akak ni... janganlah macam tu.. Sure akak mampu beli. (seganlah kalau akak cakap macam tu..)

    Buat Nadiah Sidek,
    Memang best... Impian jadi kenyataan.

    Buat Kak Acik Erna,
    Bunga ros tak ada la kak.. Kena tunggu Nur bercuti di Cameron Highland kot.. hehe

    Buat Mrs. Fiza,
    Memang tak mahir pun.. main hentam je ni.

    Buat Kak whitecappuccino,
    Terima kasih kak... :)

    Buat

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...