Sila klik link bawah...

Saturday, October 29

Testing DSLR : Pokok Bunga Milik Kakak (Part 9)


Kali ni gambar bunga raya pula.. Jarang orang tanam bunga raya putihkan..


Sang labah-labah sedang mencari makan.



Putih suci..


Bunga seri pagi.. (eh betul ke nama dia ni. Maaf ye kalau salah)


Tinggi betul pokok ni..




Sekali lagi.. bunga popular ni mesti ada - bunga tasbih.


Yang ni rumput.. (tak tahu apa nama dia..)
Warnanya cantik..


4 comments:

  1. subhanallah.. mmg cantik2 kurniaan illahi..
    part bunga raya putih mmg jarang yang tanam.. tapi kak rumah ibu ada 2 pokok..

    ReplyDelete
  2. Hai nur..


    Sy tgk kat blog ni ada link SMK Taman Desa Skudai. Nur cikgu kat situ kah?


    Sy dulu cikgu sandaran kat sana..lama dah..tahun 2004 kut..

    ReplyDelete
  3. Nur,
    Jelesnya tengok Nur dan cameranya ...

    Akak pun suka dengan Bunga raya color putih.

    ReplyDelete
  4. Buat Ayu @ Citarasa Rinduan,
    Memang cantik.. Kakak Nur pun ada tanam pokok ni, dengar kata boleh buat ubat.

    Buat Rina AVAIL @ Cik Betty,
    Saya dah komen di blog Rina.

    Buat Kak Hami @ Teratak Hami,
    Alahai janganlah jealous kak.. Kalau memang minat kena beli juga kamera ni.. baru puas hati..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...