Sila klik link bawah...

Wednesday, November 2

Aktiviti Waktu Cuti Sekolah


Ini anak pada adik Nur, Nabil dan adiknya.. Nazmin.. Pandai dah mereka membaca,.. tapi tu pun kena paksa dengan makciknya..


Peace..



Tayang beg Angry Bird.. Actually yang  Naqiu pegang tu beg Humaira.. Dia badmood sikit, masa ni tak nak posing.


Pose 1 Malaysia.. hehe



Pose comel daripada anak2 saudaraku.. Dari kiri : Naqiu, Nazmin, Nabil & Humaira.



Adik pada Humaira, Huda.. Kurang sihat.. Kena selesema dan cirit-birit. Makin slim Huda.. Sempat juga dia buat pose cute..

7 comments:

  1. seronok tgok budak2 ni..nanti bila dah besar semuanya sebaya jer

    ReplyDelete
  2. Angry Birds are everywhere ... seronok tengok budak kecik ramai gini. Sure meriah rumah.

    ReplyDelete
  3. Seronok laa budak2 bila dah jumpa antara satu sama lain..:)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Nur,

    Cutenya budak2 ni.

    Kalau Nur free cuba ke kedai online anak kak ani, dia pun ada jual angry bird

    http://www.facebook.com/bajuanakcomel

    Silalan.

    ReplyDelete
  5. semua anak saudara ya..semua duk kluang kah?

    ReplyDelete
  6. Wah rajinnya membaca. Kalau anak saya cuti sekolah adalah cuti segalanya kecuali bermain tidak ada cuti :-)

    ReplyDelete
  7. tudia semua brg angry bird..ekekek

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...