Sila klik link bawah...

Friday, December 2

Siapalah Yang Search Keyword ni?

Ramainya pengguna smartphone..

** sila klik untuk membesarkan imej **


Alahai.. siapalah agaknya yang search keyword ni.. Sabar je la..

Ada tak rakan2 yang pernah jumpa keyword yang pelik macam ni ?


10 comments:

  1. hehehe....kn..kdg2 bende xtulis pon kua...

    ReplyDelete
  2. kalau bab benda merapu.. memang ramai yang google..

    ReplyDelete
  3. aslmkum nur.. anak2 muda la tu nur.. jgn2 anak murid kita.. semuanya berteknologi tinggi..

    ReplyDelete
  4. hehe..keyword paling pelik penah singgah blog sy ialah budak 12 tahun mengendap..erkkkk

    ReplyDelete
  5. Bukan saya yer...hahahaha...

    Biasalah tu, nak gelak bila baca keyword yg pelik².

    ReplyDelete
  6. anak2 murid kita tak..mrk semuanya kreatif dan inovatif..

    handpong mereka pun lebih canggih2..

    contohnya anak2 saya sendri, pakai android..tap..tup..dah search memacam benda..

    ReplyDelete
  7. Salam my dear...:)

    Macam2 yg leh terjah lam fikiran mereka yaa....Kiranya kreatif & kritis tahap gaban nihhh...aduhai...:)

    ReplyDelete
  8. ada... saya punya search lagi 18sx.. sapelah yg cari benda mcmtu hehehe :P

    ReplyDelete
  9. hahahah,,cmne la google boleh tunekan keyword tu ke blog awk.ye..kelakar btol

    ReplyDelete
  10. biasa la tu... keyword ke blog sy lagi la... ngan terangsang la,gersangla.. bontotla.. macam2 la... pelik2 je diorg ni... tp xpel... bertambah gak uv kan?hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...