Sila klik link bawah...

Thursday, December 22

Tahniah Najwa, 9A dalam genggaman


Tahniah buat anak saudaraku Najwa kerana mencatat keputusan cemerlang 9A dalam PMR 2011.

Sekolah ini banyak mencatat sejarah buat diriku dan keluargaku. Terima kasih buat guru-guru di SSAJ atas didikan yang diberi. Untuk pengetahuan semua, Najwa mampu mencatat keputusan straight A tanpa perlu mengikuti sebarang kelas tuisyen luar. Dia telah buktikan dan membuka mata orang2 di sekelilingnya. Moga Najwa terus mencipta kecemerlangan pada masa akan datang. Kami sekeluarga sangat bangga dengan pencapaiannya..

12 comments:

  1. Tahniah Najwa dapat 9A dalam PMR.

    Tahniah juga pada Nur suami isteri atas kejayaan najwa ni,

    ReplyDelete
  2. Nur,

    Silap address, terlalu excited ingat anak nur, jadi tahniahlah juga pada ibubapa Najwa.

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat Najwa anak saudara Nur.dan tahniah jugak buat ibubapanya.

    ReplyDelete
  4. Tahniah utk Najwa.... utk guru2 dan keluarga yang menyokong

    ReplyDelete
  5. Tahniah najwa..pelajar di sekolah kami pun tak pergi tuisyen luar, hanya kelas tambahan di sekolah.

    ReplyDelete
  6. tahniah buat najwa dan family
    hehehe..

    ReplyDelete
  7. Tahniah yea Najwa...sungguh senjuk perut ibu yang mengandung Najwa...semoga akan terus meraih kecemerlangan...amin...

    ReplyDelete
  8. Tahniah ! SSAJ sekolah pertama saya posting...balik Kluang memang lalu depan sekolah ini...mungkin rakan sejawat masih terus berkhidmat di sana

    ReplyDelete
  9. tahniah bt najwa..lps ni blh msk mrsm lah kan?

    ReplyDelete
  10. Tanniah kepada anak biah Nur. :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...