Sila klik link bawah...

Thursday, January 26

Bunga Kemboja Milik Bonda


Bunga kemboja merah















Bunga kemboja kuning.. Jarang melihat bunga kemboja berwarna kuning kan..



Tengah hari tadi Nur sempat merakam gambar2 pokok bunga kemboja ini atas permintaan bonda tersayang. Kebetulan beberapa pokok kemboja di halaman rumah bonda sedang mekar berkembang. Memang cantik.. Sepatutnya, ada pokok kemboja putih, tapi ibu beritahu pokok tersebut baru sahaja mengeluarkan bunganya beberapa minggu lepas.

Cantik tak??

p/s : Nur ingin minta pandangan rakan2. Adakah gambar2 dalam entri ni lambat loading kerana saiznya yang terlalu besar. Jika ya, sila komen dan maklumkan pada Nur ye.



11 comments:

  1. muja baru perasan blog ni dah letak shoutbox yang pink tu,,, tapi nape shoutmix tu ada lagi? lupe nak buang kot,, :)

    ReplyDelete
  2. Macam-macam jenis warna bunga kemboja rupanya.

    ReplyDelete
  3. aslmkum nur.. cantik pic bila guna kamera mahal2.. anak dara akk pun dah merengek2 suh beli kamera.. objek biasa2 bila kene caranya hasilnya mmg hebat..

    ReplyDelete
  4. cantiknye kemboja. bau dia pun wangi.

    ReplyDelete
  5. cantiknya semua bunga² kemboja ni.. alhamdulillah sy buka blog ni pakai mozilla ok jer.. takde pulak lambat loading.. tak taulah kalau pakai lain...

    ReplyDelete
  6. ssubahanallah..cantik2..leka sekejab menikmati keindahannya....

    ReplyDelete
  7. Masya Allah nur..sangat cantik..rajin ye bonda nur menanam bunga.
    akk memang suka dengan bunga-bungaan ni..
    tapi,tunggu spring nnati,memamng selalula tepek gambar bunga.

    ReplyDelete
  8. Cantiknya kemboja kuning.....suka gambar lalang ngan rumput jugak....

    ReplyDelete
  9. assalam nur..memang cantik sangat bunga kemboja ni..mesti sebab nur pandai ambik gambar..
    loadingnya lambat sikit..tapi tak la lambat sangat.

    ReplyDelete
  10. 1st time tgk kemboja merah...selama ni duk tgk kemboja putih je...cntknyaaa...

    ReplyDelete
  11. cantiknya Nur.. pandai Nur snap..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...