Sila klik link bawah...

Thursday, January 12

Hadiah Giveaway FM Foto Free dah pun sampai



Salam buat semua,
Apa khabar semua? Hari ni Nur dikejutkan dengan hadiah dari rakan blogger, Eeda @ Mama Mika. dari blog http://lakaranhatii.blogspot.com/ . Beliau telah mengirimkan Hadiah Giveaway FM FOTO FREE anjurannya pada bulan Oktober tahun lepas. Ini link entri di mana Nur diumumkan sebagai pemenang ketiga hadiah FM FOTO FREE, klik di SINI





Untuk pengetahuan semua, pada bulan Oktober 2011 itu jugalah Eeda telah mengalami keguguran untuk kali yang keempat. Memang sedih bila membaca kisah yang beliau kongsikan di blog. Dan di atas sebab2 yang tertentu hadiah untuk pemenang giveaway anjurannya ini agak lewat dihantar dari tarikh yang sepatutnya. Nur pun memang tak kisah sangat tentang ni, dan amat memahami keadaan beliau.

Buat Eeda,
Nur doakan mudah-mudahan Eeda akan dikurniakan lagi zuriat dalam masa terdekat. Terima kasih banyak di atas pemberian hadiah ni. Bertambahlah koleksi FM Nur.. :)


zwani.com myspace graphic comments


Sesiapa nak berkunjung ke blog Eeda bolehlah klik gambar di bawah ni. Blognya cantik sangat dan banyak gambar2 permata hati kesayangan Eeda dan suami iaitu Mika. Eeda memang minat warna hijau.

4 comments:

  1. Tq Nur... rasa bersalah sgt hantar hadiah yg sgt lewat..sbnarnya order tu yg lambat siap...tu pun dah beberapakali follow up...

    terharu la Nur buat entry ni..rasa diri sgt dihargai...thanx a lot my fren..moga ukhuwah antara kita terjalin sampai akhir nyawa..insyaAllah...

    ReplyDelete
  2. Buat Kak Normah @klcitizen,
    Terima kasih kak.. :)

    Buat Eeda,
    Sama2 Eeda.. Its ok, Nur tak kisah pun. Masing2 ada urusan yang perlu didahulukan.

    Mudah-mudahan ukhuwah yang terbina antara kita akan berkekalan.. Insya-Allah. Thank you so much for such a nice gift.. Suka sangat dengan hadiah ni. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...