Sila klik link bawah...

Monday, January 9

Video Motivasi : Saat Kesedihan Datang

6 comments:

  1. alahai..bb sy lemah.. xleh tgk video nih :(

    ReplyDelete
  2. aslmkum nur.. apa kbr .. tentu buzy di awl2 penggal ni..awal2 ni akk pun mmg buzy ssgt.. kebetulan pindah ke bangunan baru.. buzy berpindah n keje2 mgangkut tak abis2 lagi.. hari ni dah rasa tak sedap bdn.. tekak pun dah rasa sakit cam nk demam.. 2-3 biji vit C dah telan..bila minda ni asyik berfikir n teringat2 anak bujang akk n badan tak da rehat.. cepat tul pyakit dtg.. kebetulan dah lama tak demam.. harap2 esok dah ok.. sian gak kt sek tu ramai guru yg tak de bsmesyuarat LPM..

    ReplyDelete
  3. saya serupa macam kak Rina.. tak dpt nak loading video ni... line tenet slow.. huhu..

    anyway, selamat malam ye...

    ReplyDelete
  4. Mohon padaNya, berserah padaNya hanya Dia yang memahami..

    ReplyDelete
  5. Hanya DIA tempat yang terbaik meluahkan segala rasa yang ada..

    nice sharing.. ^^

    ReplyDelete
  6. Buat Rina AVAIL @ Cik Betty,
    Takpe.. boleh tengok bila line internet dah ok.

    Buat Kak dZana,
    Waalaikummussalam kak. Kesian akak dah sakit masa awal tahun. Banyakkan berehat kak.. Makan ubat dan jangan paksa diri tu.

    Lepas ni akak rasmi bangunan baru la ye.. Wah seronoknya.. Jaga diri ye Kak dZana.

    Buat Gen2Merah,
    Takpe Saudara Gen2Merah.. bila2 boleh tonton video ni.

    Buat Kak whitecappuccino,
    Betul tu kak.. Berserah padaNya.

    Buat Faaein Talip Roy,
    Betul tu.. Hanya kepada Allah tempat kita mengadu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...