Sila klik link bawah...

Thursday, February 2

Novel Gemersik Kalbu



Buah kana pemberian Kak Azharni yang duduk di sebelahku..
Sedapnya.. Lama benar tak makan..


Sedang baca novel ni..



p/s : Siapa mengikuti drama ni? Sila angkat keyboard... :D
Nur kadang2 je sempat tengok... masa tayangannya kurang sesuailah.



17 comments:

  1. Morning Nur,,,
    Suka baca novel jugak ni... Jom buat kelab membaca novel Nur..
    Kakya suka watermark Nur.. Cantik

    ReplyDelete
  2. Kadang2 kakcik tengok juga drama tu. Tapi macam Nur katalah, waktunya kurang sesuai. Maghrib tu.

    ReplyDelete
  3. nyum2,buah kana...dh lama sgt tak mkn buah tu..hehe...Drama tu?alahai...dh lama tak follow Drama bersiri nie..hehhe

    ReplyDelete
  4. novel alaf21 ke ni???
    sedapnyer buah kana..lama dok makan..
    yup..masa tayangan citer ni dok sesuai...better mengaji dari mengadap citer ni..=)

    ReplyDelete
  5. dah cari dalam gobok lama novel ni tak berjumpa pulak. kena review balik cerita nya ..dah tak inat ler. mak dah tua nok.. hahaha..

    ReplyDelete
  6. lama tul tak jumpa buah kana ni.. ida hari2 ikuti citer tu nur.. best gak

    ReplyDelete
  7. vuah ni sy suka makan..dah lama xbeli..

    novel gemersik kalbu best..lau dramnyaer xtau la

    ReplyDelete
  8. lebih layan buah kana dari ceritanya...hehehe

    layan gitu-gitu jer..pelaokn tak best..

    ReplyDelete
  9. dulu sy layan cerita ni gitu2 je..tp skrg x leh tggl la plk..

    ReplyDelete
  10. saya suke tgk cerita ni.. tapi ade jgk terlps episod maklum jerlah waktu maghrib kan kelangkabut skit... kalau baca novel pulak takut terbayang² muka pelakon yg bwk watak tu hihihihihi

    ReplyDelete
  11. suke tengok citer ni...tapi asyik balik lmbt jer...bnyk episod tertinggal

    ReplyDelete
  12. betul..time ni sy tgh sibuk nk ajar ank ngaji solat dsbnya..


    husband rajinlah tgk :)


    novelnya pon sy x penah bc

    ReplyDelete
  13. pernah baca novel tu...tapi tak tahupun ada tayang kat tv huhu..

    ReplyDelete
  14. lps 1 musim ke 1 musim kn..dlu novel nora elena..hihihi

    ReplyDelete
  15. ada gak tgk.. tp takleh tgk sepenuhnya.. asyik blk lmbt je.. huhu

    ReplyDelete
  16. jelesnya Nur ade novel tu... nak jugak..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...