Sila klik link bawah...

Wednesday, February 8

Penat, Sedih dan Terkilan



Kuterlalu penat...






Air mata jadi peneman.

Credit picture : Google search



Salam buat semua.
Ada 2 peristiwa menyedihkan berlaku pada diriku hari ini ketika di sekolah.
Perkara ini menyebabkan diriku sedih dan terkilan yang amat sangat.
Moga Allah kuatkan dan tabahkan hatiku untuk menempuh ujian dan dugaan ini.

Nur mohon maaf sebab tidak berkesempatan untuk membalas komen2 yang ada.
Nur mengambil kesempatan ini untuk memberitahu rakan2 blogger yang sempat singgah ke blog ni, yang Nur akan berehat sebentar daripada aktiviti blogging.
Andai ada masa terluang, mungkin Nur akan aktif semula.

Doakan diriku tabah melalui semuanya dan terima kasih kerana sudi meninggalkan komen dan kata2 semangat di dalam blog ini.

Jumpa lagi.

Sekian wassalam.





15 comments:

  1. Semoga bertemu ketenangan dan kelegaan...

    ReplyDelete
  2. Nur..
    Apa pun keputusan Nur..pasti itu yang terbaik kan?

    Semoga setiap yang kusut itu Akan terlerai...

    Take care Nur..

    ReplyDelete
  3. smga kesedihan cepat berlalu n nur bersabar mghadapinya.. akk pun selalu melalui rasa yg sama ... huuu...

    ReplyDelete
  4. Apapun yg terjadi, semoga ada penyelesaian yg terbaik nanti..akak doakan nur akan kembali senyum..jumpa lagi n take care.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum my dear...
    Akak doakan nur mperolehi ketenangan...dan ketabahan dlm mhadapi saat2 getir dugaan..insyaAllah..nur mampu mharungi segalanya..Moga setiap kekusutan menemui kedamaiannya..segala kesulitan menemui penyelesaiannya...Moga Allah permudahkan segalanya.....
    Jgn bersedih ya...insyaAllah nur kuat utk hadapinya..
    Take care...

    ReplyDelete
  6. hi nur...saya tengah blogwalk dan singgah sini nak baca post2 menarik....hmm rilek dan berdoa selalu yer Nur
    by the way TQ kerana follow blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com saya sangat terharu....

    ReplyDelete
  7. assalam nur..semoga nur tabah..semoga juga nur mampu mengatasi kesedihan yang nur alami dan kembali ceria..insyaallah

    ReplyDelete
  8. salam
    apepun yg berlaku..berjalanlah tanpa henti...
    =)

    ReplyDelete
  9. Take time off dari blog buat sementara waktu.

    ReplyDelete
  10. nape ni kak Nur? Budak notti dgn kak Nur ya? Nnt sy gi babab budak tu ehh..ni cikgu rina nih garang tau dulu haha


    Tabah ya kak Nur. Ini semua akan berlalu. Hadapi dgn tenang. Jgn cuti blog lama sgt :)

    ReplyDelete
  11. harap hadapi dugaan tuh dgn tabah yer...amin...

    ReplyDelete
  12. semoga Allah permudahkan segala urusan akak dan semoga akak tabah hadapi ujian..ameen..

    ReplyDelete
  13. kakyong pun dah seminggu ni tak BW sgt.. sibuk dgn kerja offline..

    apa2 pun kakyong doakan Nur tabah lalui apa juga dugaan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...