Sila klik link bawah...

Tuesday, March 13

Buah apa ni?

Sedang asyik menikmati asam, ternampak biji buah yang agak unik. Ini buah apa ye? Buah cermai ke? Memang Failed bab2 nama ni..

7 comments:

  1. assalam dear....lama tak dtg sini...so bz laa...sekolah belum cuti lagi...

    Buah ni mungkin buah cermai (in Brunei, ceramai). Tapi herannya...biji buah ni agak besar...buah yg Nur makan ni buah yg dijeruk ke?

    ReplyDelete
  2. Buat Kak UmmiRosma,
    Waalaikummussalam kak. Memang lama x datang blog akak juga..Oh rupanya Brunei belum cuti lagi ye.. Buah ni memang dah dijeruk. Rasa macam buah cermai.. Tapi Nur x pasti.

    ReplyDelete
  3. org kg mngah panggil ni buah melaka

    ReplyDelete
  4. akak pun fail gakk nihh..
    buah pe yaaa..aduhaii:)

    ReplyDelete
  5. saya pun failed... ahahahaha.. waduh, buah apa ni aaaa

    ReplyDelete
  6. terima kasih kerana follow blog kak ilah..
    sah buah melaka. kalu ke melaka time musim buah byk sgt kat tepi jalan depa tanam.. seronok tgok buah dia bergayutan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...