Sila klik link bawah...

Thursday, April 19

Talentime

Salam buat semua,

Hari ni Nur nak berkongsi gambar anak2 muridku waktu menyertai "Talentime" bulan Mac yang lepas.
Semua gambar ni diambil oleh salah seorang ahli Kelab Fotografi.. Thanks Nurin..


Jom tengok aksi mereka............






Eh ada hantu la pulak...


Hantu pakai topi ae... (hantu zaman moden nih)


Alahai daring betul pose ni... Takut plak terlucut kain pelekat tu..


Pak Lebai pandai main gitar ye.. hebat hebat..



Ni boleh ganti hero filem Bollywood ni.. (Akulah yang paling handsome.. )


Tunjuk bakat main gitar... 


Ermm ada pelapis Yuna dan Najwa Latiff..


Group ni semua bangsa ada.. 1Malaysia spirit..


Kehebatan bermain piano memang terserlah..


Tarian Bollywood turut memeriahkan acara..


p/s : Ada tak rakan2 blogger yang pernah sertai "Talentime" waktu zaman sekolah2 dulu? Ceritalah  sikit kenangan manis rakan2 tu.....









4 comments:

  1. cikgu..serius.. ayu tak ada aktiviti mcm nie..

    agak2 kalau dulu3 ayu dapat join kan.. ayu pasti dah jadi akrtis...\hehehhehe

    gelak2 tgk aksi anak murid kamu.. tang yuna dan najwa tu.. ehem,.. kalau penampilan dr artis.. boleh jadi pelapis tu

    ReplyDelete
  2. zaman acik sekolah menengah dulu pernah la masuk boria..n9 pun ada boria..he he..dan masuk 'story telling'

    ReplyDelete
  3. kat sekolah akak time hari guru dapat tengok persembahan macam ni.

    ReplyDelete
  4. Kreatif dan berbakat anak muda zaman sekarang.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...