Sila klik link bawah...

Saturday, May 19

Tahniah buat kakakku atas kemenangan yang tidak terjangka





Credit picture Google 

Inilah kereta yang bakal diterima oleh kakakku..Perodua MyVi 1.5 SE Auto 

Tahniah buat kakakku atas kemenangan yang tidak dijangka.
Kebetulan hadiah ini diterima sebaik sahaja sambutan hari guru. Syukur Alhamdulillah... diriku tumpang gembira bila melihat insan-insan tersayang menerima anugerah tidak terjangka. 



Credit to Samsung Malaysia (FB : http://www.facebook.com/samsungmalaysia )

15 comments:

  1. tahniah! bukan senang nak dapat hadiah kereta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadiah Sidek : TQ Nadiah.. Betul tu, dia memang antara yg bertuah.

      Delete
  2. tahniah buat kakak nur...seronoknya dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sal : TQ Kak Sal.. Siapa yg tak seronok kak bila dapat kereta free!!

      Delete
  3. aslmkum nur.. terima kasih yer... akk nk ucap jugak selamat hari guru walaupun dah terlewat.. ada kad dari nur rupanya.. nnti akk ambil yer.. terima kasih atas ingatan.. sampai nur dah balik dr umrah akk tak mnjengok pun blog nur.. hihihi.. cam sibuk sgt jer kan.. harap nur tak kecil hati.. n tahniah buat kakak nur .. btuahnya badan..murah rezeki.. akk klau cabutan btuah kt sekolah pun sukar nk mgena.. mmg jauh dr tuah.. hahahaha.. smpi ada yg suh mandi bunga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Dzana : Wslm kak.. Sama2.. :) Tak mengapa kak, biasalah kadang2 mood merundum dan kesibukan kerja2 seharian.

      Terima kasih atas ucapan tahniah.. Memang murah rezeki dia.

      Sama la dengan Nur.. Memang Nur pun jarang jadi insan bertuah bila masuk peraduan.. Terus tawar hati nak masuk.. :D

      Delete
  4. Wah tanniahlan menang hadiah utama sebuah kereta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : TQ atas ucapan. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Kak Kamalia : TQ Kak Kamalia, on behalf my sis... :)

      Delete
  6. wah..terbaiklah hadiah dia..tahniah buat kakak kepada kak nur

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cikgu Naman : Memang terbaeekkkk!!!... TQ Cikgu Naman.. (Jawab on behalf kakak akak.. :) )

      Delete
  7. ala...ada samsung gak...tapi tak menang nak wat achaner...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...