Sila klik link bawah...

Thursday, June 28

Maaf semua.. Sorry I'm so Tired Today


Kura2 ini ada dalam kolam di sekolah. Comelkan??



Sebahagian daripada aksesori untuk perbarisan.


Cute tak froggie ni?



Team rumah Hijau sedang berkerjasama untuk menyiapkan hiasan khemah.



Masing2 tekun dengan tugas yang diberikan.


Hero2 yang banyak berjasa kerana telah membantu cikgu2 petang tadi.


Team hero yang sangat rajin. Hiasan khemah yang separuh siap. Esok akan ada penambahan lagi sebab tema yang diberi oleh pihak sekolah ialah "Flora dan fauna". Rumah Hijau mengambil "Tema hidupan di laut". Haiwan laut yang dalam pembikinan ialah sotong, kuda laut dan tiram.

Dan inilah hasilnya..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.


Credit picture HERE

Cikgunya pengsan awal.

Entri ini auto-published.




4 comments:

  1. dah selesai yee..alhamdulillah..
    akak baru nak sambut sabtu ni..
    samalah jugak...
    sekarang sedang membuat pesiapan2 terakhir..

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. Kalau macam ini pantang jumpa bantal terus rebah.

    ReplyDelete
  3. amboiii...hiasan tak tahan...semoga rumah hijau menang...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...