Sila klik link bawah...

Tuesday, June 12

Motor Biru



Cantik juga motor biru ni.. :)

11 comments:

  1. assalam nur..biru mud tu..tak pernah nampak pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Acik Erna : Wslm kak.. Memang jarang nampak motor dengan warna ni.. Cantikkan.. :)

      Delete
  2. hehe..jarang sunggh nampak warna biru tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Kamalia : Suka warna ni.. Sweet je.. :)

      Delete
  3. jatuh cinta dengan si biru..
    atau sudah memilikinya..
    comel sungguh ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sal : Isk.. mana ada beli kak.. Nur ternampak je masa makan di Restoren Pak Akob.. Cantikkan warnanya.. :) :)

      Delete
  4. QH suka kaler tu dlu..tp lain lak skrg mata ni..nk pink mmjg..hehe..cantik moto tu..nk beli ker..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Qaseh Honey : Nur memang suka warna biru, pink dan purple.. :) Kira samalah warna yang kita minat kan.. ;)

      Delete
  5. rindunyer nak naik moto.... arang jumpa moto pesen gini... cantik kalernyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Hana : Sama la.. Dah takde peluang nak naik motor lagi.. Ramai yg tak bagi.. Motor warnanya cantik, mesti dah ada buyer.. :)

      Delete
  6. hehehe..mmg susah nk jmpa ni moto color sky blue mcm tu..ekeke

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...