Sila klik link bawah...

Saturday, June 30

My Birthday Giveaway 2012


Salam buat semua.

Hari ini Nur nak buat pengumuman yang Nur akan anjurkan GA bersempena dengan Hari Lahir Nur pada awal bulan Jun yang lepas. Ini merupakan GA pertama khusus untuk follower blog Cetusan Rasa.

Cara-caranya mudah sahaja :
1) Anda hanya perlu meneka jumlah harga barangan di dalam bakul seperti yang anda boleh lihat pada gambar di bawah dan menulis jawapan anda dalam satu entri di blog dan tampalkan banner di atas serta dilinkkan ke entri ini. 

Kemudian tinggalkan link entri anda dan ID anda pada ruangan komen di dalam entri ini.


Barang2 ni Nur beli di Pasaraya SAKAN..

2) Giveaway ini bermula hari ini, 30 Jun 2010 sehingga 10 Julai 2012 jam 11:59 pm... Penyertaan selepas tarikh tamat tidak akan dikira.

3) Hanya seorang pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan yang paling hampir, dan Nur akan maklumkan secepat mungkin. 

4) Anda mesti merupakan follower blog Cetusan Rasa. 

Nak tahu apa hadiahnya....




Nur dah siap2 nak ke sekolah. Hari ni ada aktiviti lagi di sekolah. Sibuk memanjangkan.. 
Jumpa lagi di lain entri. Terima kasih kerana sudi datang..

Jangan lupa join GA ni ye... 


Ok selamat meneka... (^_^)




p/s : Nur harap GA ini akan dapat sambutan daripada rakan2.




Ini bannernya ye :







UPDATED (11 Julai 2012, jam 6.28 pagi)


SENARAI PESERTA :




RM12.00




RM21.80




RM12.50


RM25.00


RM21.90


RM18.50


RM15.00

RM8.00


RM30.00



RM10.90


RM27.90

RM15.00

RM18.60


RM10.00

 TERIMA KASIH BUAT SEMUA BLOGGER YANG TELAH TURUT SERTA.
GOOD LUCK UNTUK SEMUA.

61 comments:

  1. Teka.. RM 12

    http://mimialya.blogspot.com/2012/06/my-birthday-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Tini (umialya) : Terima kasih kerana join. Maaf atas kesilapan yang tidak disengajakan. Penyertaan akak diterima.

      Delete
  2. Assalamualaikum Cikgu Nur..

    Selamat pagi Sabtu Cikgu..happy belated birthday Dan selamat ber GA bersama rakan2 blogger. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ya (Deru Ombak) : Waalaikummussalam Kak.. Terima kasih atas ucapan.. Kak Ya tak nak turut serta sekali??

      Delete
  3. salam ziarah
    tak reti nak teka hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Suzie : Wslm kak.. Takpe, cuba je teka.. At least kita mencuba..

      Delete
  4. Salam.HAPPY BIRTHDAY NUR.Semoga pjg usia,dimurahkn rezeki & success dalam kerjaya.Aminnnn
    Dtg tuk meneka juge...

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/06/my-birthday-giveaway-2012.html
    ID:azatiesayang

    Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Azatie sayang : Amin...Wslm kak.. Oh terima kasih atas ucapan dan doa.. Terima kasih kerana sudi join. Penyertaan akak diterima.

      Delete
  5. good luck kepada semua yang mengambil bahagian

    ReplyDelete
  6. id: kak tini (umialya)
    sudah lama jadi follower.. sila kesini, akak ade print screen buktinya,

    http://mimialya.blogspot.com/2012/06/my-birthday-giveaway-2012.html

    tk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Tini (umialya) : Pertama sekali Nur minta maaf atas kesilapan.

      Akak tak perlu nak menarik diri sebab akak telah cukup syarat2nya. Nur linkkan pada senarai peserta. Maaf sekali lagi atas kekhilafan. Harap akak tidak berkecil hati.

      Delete
  7. salam my dear..:)

    Akak ni kan..
    bab2 main teka-teka nii..memang blur skit..hikhik..
    tak pandai sgt dear!..
    Kena jumpa nujum pak belalang duluuu nihh...huhuh;)
    Anyway...gudluck buat kalian yang bijak pandai bestari mencuba:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Kartini : Its ok kak.. Takpe, Nur faham.

      Delete
  8. tq kak jemput dni join :D hehehe tapi dni minta maaf tau dni dah lama pencen tak join GA 2taun da.. tak dan nak wat entry pasalnye... semoga GA ni disertai ramai rakan blogger,amin.. Goodluck semua ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ardini Humaira : Tak mengapa Dini.. Its ok. :)

      Delete
  9. Salam..nak cuba juga. Moga2 ade tuah dan rezeki untuk menang hadiah. Aminn

    http://akmanakmenang.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
  10. Hihi..best nya kalau dpt fridge magnet tu..tp nk buat entri tu yg malas sikit..hihi..rina pon dh lama pencen main GA..takpe nnt kalau sempat rina join ya :)

    ReplyDelete
  11. wow nice giveaway I miss out. check my giveaway mymomsbest.us

    ReplyDelete
  12. Assalam my sweet friend Nur....

    I dah buat link...and sangat happy join this GA....
    I hope boleh dpt hadiah tu...ehehe....insya Allah...

    Nur boleh browse the web link here:

    http://www.ummirosma.blogspot.com/2012/07/nurs-birthday-ga.html

    Tnx dearie :)

    ReplyDelete
  13. salam.. join juga

    http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2012/06/my-birthday-giveaway-2012.html

    thanks ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori sori silap link hehehhe punyala xcited

      http://syielagilacontest.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html

      Delete
  14. happy belated birthday...boleh cuba ni ;)

    ReplyDelete
  15. salam cikgu..

    makneng join GA cekgu...

    http://pinknlavender.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html

    jemput follow blog makneng juga...=)

    ReplyDelete
  16. OK kakak dah buat pagi ini tau Nur.

    http://zakiepurvit.blogspot.com/2012/07/ga-my-birthday-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
  17. askuk kak..sy nak join GA nie...dah buat pun.. ^_^

    http://kamiboolat.blogspot.com/2012/07/tekateki-birthday-giveway.html


    jemput follow belog sy ^_^

    ReplyDelete
  18. Here is my entry :
    http://wongyingkiet.blogspot.com/2012/07/another-giveaway-to-join.html

    I guess RM 30..

    ReplyDelete
  19. Join yer..

    http://sayangkuzie.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html

    id ZIE

    ReplyDelete
  20. saya join..:)

    http://twin811.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html

    id follower:ummi_norseha

    ReplyDelete
  21. salam..

    mencuba juga disini :)


    http://www.sissyira.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012-cetusan-rasa.html

    ReplyDelete
  22. terima kasih sudi jemput Ina.

    http://menariksanasini.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
  23. Akk tak join Nur, maaf la......perasaan gundah gulana.

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum, saya cuba nasib. Ini link saya :
    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html

    ID blog : Boo

    ReplyDelete
  25. nak sertai juga ^_^

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
  26. Kepada semua blogger yang turut serta, terima kasih diucapkan. Nur dah update senarai peserta terkini setakat hari ni (6 Julai 2012).

    ReplyDelete
  27. wah kak nur buat contest ye..ciktom nak join jgklh..nanti ciktom bt entry n submit ye..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Tom : Ye Cik Tom.. Maaflah Kak Nur agak sibuk, tak sempat nak singgah blog Cik Tom. Jangan lupa join GA akak ye.. Terima kasih banyak kerana selalu menyokong akak.. :)

      Delete
  28. ciktom dh klik banner giveaway 1001 resepi tue..semoga agak jd pemenang!

    ReplyDelete
  29. Ym Join last minute, :)
    Link entry YM :
    http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2012/06/my-birthday-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
  30. Salam kak...baru hari nie sy perasan akak buat GA....maap ye...lmbt join...nie link...:)

    http://asyifamustaffa.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012-nur-nba.html

    1 lagi kak...sy pun dpt jemputan dari KKida....tp sadisnya...x dpt pegi...x de peneman nak ikut...asben ada hal....pas tu kene teman mak pulak nak nyoping kat nilai 3....aduhhh...melepas sngt kak....kalau x..bole jumpa ramai blogger ngan chef2 hebat tu kan....sob3.....):

    ReplyDelete
  31. Salam....
    nk join juga...
    http://hanasafirahidayah.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
  32. Salam Cikgu Nu
    Saya teka ye Rm12.50
    http://www.myukhuwwah.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html
    Tq adakan GA ni
    Salam kenal ya

    ReplyDelete
  33. Assalammualaikum..salam kenal..saya nak join juga..:)
    teka rega rm 6.50

    http://qasehququinnie.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012-cetusan-rasa.html

    anyway happy belated birthday ye...:)

    ReplyDelete
  34. salam..sy join jugak...

    http://afarza-thestory.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
  35. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
  36. dah dekat2 nak tutup baru join...kena bagi hadiah untuk yang terakhir join tau nur...

    http://chequesuechekgu.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
  37. dari cik cahaya cinta

    lambat joit & salam kenal..

    nie link dia...http://cahayacinta.com/contesttag/my-birthday-giveaway-2012.html dah jadi folower pun heee

    klua d akurng bagi tahu ya.tq dari

    http://cahayacinta.com

    ReplyDelete
  38. salam..akak join jgk support GA akak nur syg..

    http://www.ciktom.com/my-birthday-giveaway-2012-by-kak-nur/

    smoga akk sihat hendak ye =)

    ReplyDelete
  39. Gd luck utk semua peserta.. kit aupport dari belakang jer..

    ReplyDelete
  40. asslm Kak Nur...QH dh join juga...harap bjaya la..hehe..

    http://qaseyhoney.blogspot.com/2012/07/cetusan-rasa-my-birthday-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
  41. main teka ni ni.... support nur...

    http://www.mialiana.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
  42. Kepada semua, Nur dah terima penyertaan anda.. Nanti Nur update ye.. Terima kasih atas sokongan anda semua.. Sayanggggg anda semua.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik cahaya cinta..

      sayang jer ker heee...sagu hatu tak der hee...ok thks

      Delete
  43. salam kak nur..heppy belated bthday..adusss x reti nk teka kak..good luck kepada yg menang yer.:)

    ReplyDelete
  44. Replies
    1. daddydee jedi : Saya perlukan link entri anda. Sila letakkan URLnya di sini.

      Delete
  45. Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2012/07/nak-join-klik-sini-tarikh-tutup.html

    id : IntaNBerliaN

    TQVM

    ReplyDelete
  46. Salam. cuba nasib

    i9d follower : duckface

    http://cikblablabla.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum Nur..cik honney join.harap2x masih sempat lagi

    ID: Cik Honney

    http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/07/my-birthday-giveaway-2012.html

    ReplyDelete
  48. Kepada semua, terima kasih sekali lagi kerana sudi turut serta dalam GA kali ni. Nur akan update selewatnya malam ni. Nantikan pengumumannya ye..

    Sekian, salam ukhuwah untuk semua. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...